13.3 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΔΙΑΦΟΡΑΜήνυμα της υποψήφιας στην Περιφέρεια Αττικής (Βόρειος Τομέας) Άννας Μαρίας Τσικρικώνη -...

Μήνυμα της υποψήφιας στην Περιφέρεια Αττικής (Βόρειος Τομέας) Άννας Μαρίας Τσικρικώνη – Φλώρου

Μήνυμα στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης της υποψήφιας στην Περιφέρεια Αττικής (Βόρειος Τομέας) Άννας Μαρίας Τσικρικώνη – Φλώρου

Αγαπητοί μου φίλοι, μετά από δεκατρία χρόνια ενασχόλησης μου με τα κοινά μέσα από την Τοπική Αυτοδιοίκηση, είχα τη χαρά να υπηρετήσω τον Δήμο μου μέσα από θέσεις ευθύνης δίπλα σε δύο Δημάρχους που σέβομαι, εκτιμώ και αγαπώ! Είχα την τιμή να εκλεγώ, από τους συνδημότες μου , τρεις φορές, όσες και οι υποψηφιότητες μου! Με τον Δήμαρχο Ηλία Αποστολόπουλο μας συνδέουν κοινοί αγώνες, κοινές προσπάθειες, νικηφόρα αποτελέσματα και αμοιβαία εκτίμηση. Μας συνδέει εμπιστοσύνη και ένα σπουδαίο έργο που πραγματοποιήθηκε στον Δήμο μας , επί των ημερών του και αντικατοπτρίζει το όραμα του για την πόλη μας και τον ευγνωμονώ που με έκανε μέρος αυτής της προσπάθειας.

👉Ως Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου , ήταν αυτονόητο λοιπόν,ότι και αυτό τον εκλογικό αγώνα, και αυτή την προσπάθεια των Δημοτικών εκλογών της 8ης Οκτωβρίου , θα την δίναμε μαζί με τον Δήμαρχο και μέσα στην παράταξη «Μαζί για την Πόλη μας», σε μία παράταξη, στην οποία εξαρχής ήμουν μέλος της και είμαι πολύ υπερήφανη γι αυτό.

👉Οι πρόσφατες, όμως, απρόοπτες εξελίξεις στο πεδίο της Περιφέρειας με την νέα υποψηφιότητα του Υποψήφιου Περιφερειάρχη Αττικής, Νίκου Χαρδαλιά, έφεραν ένα ντόμινο νέων δεδομένων, αλλαγών, σχεδίων και εξελίξεων. Μέσα σε αυτό το ντόμινο των εξελίξεων , βρέθηκα και εγώ, μετά την τιμητική πρόταση του αγαπημένου φίλου, παλιού γνώριμου και πετυχημένου αυτοδιοικητικού Νίκου Χαρδαλιά να συμπεριληφθώ στο ψηφοδέλτιο του Συνδυασμού «Αττική Μπροστά» ως υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος. Πρόταση που μετά από σκέψη και αίσθημα ευθύνης, την αποδέχτηκα με την βεβαιότητα ότι με την προσωπικότητα, τις ικανότητες και τον δυναμισμό του Υποψήφιου Περιφεριάρχη Αττικής,Νίκου Χαρδαλιά και την εμπιστοσύνη των πολιτών μας, θα μπορέσω να συμβάλω και εγώ, σε ένα άλλο επίπεδο , στη δημιουργία ενός καλύτερου αύριο για τον τόπο μας. Η εργατικότητα , το ήθος και η αποτελεσματικότητα του Νίκου Χαρδαλιά,τόσο στην αυτοδιοίκηση όσο και στην κεντρική πολιτική σκηνή, είναι τα στοιχεία εκείνα που αποτελούν εγγύηση επιτυχίας. Τον ευχαριστώ για την τιμή που μου έκανε.

👉Αλλάζω «πίστα» λοιπόν και από το Δημοτικό πεδίο, περνώ στον εκλογικό αγώνα της Περιφέρειας ,συνεχίζοντας να υποστηρίζω με όλες μου τις δυνάμεις στον Δήμο Παπάγου Χολαργού, την υποψηφιότητα του Δημάρχου Ηλία Αποστολόπουλου,ενός πετυχημένου και ικανού Δημάρχου που έδωσε και θα δώσει ακόμα περισσότερα στην πόλη μας. Ελπίζω να τα καταφέρω να βοηθήσω και εγώ σε αυτό , από άλλο μετερίζι.

👉Εκλογικός στίβος στην Περιφέρεια Αττικής και νέοι , ελπίζω, νικηφόροι αγώνες, μας περιμένουν με τον Συνδυασμό του Υποψήφιου Περιφερειάρχη Αττικής, Νίκου Χαρδαλιά, ενός ανθρώπου που μπαίνει πάντα μπροστά στα δύσκολα. Ενός ανθρώπου που φέρει πάντα «εις πέρας» την αποστολή του. Συστράτευση ….

💪Όλοι μαζί,ενωμένοι, για μια «Αττική Μπροστά».

💪Όλοι μαζί με Περιφερειάρχη Αττικής τον Νίκο Χαρδαλιά. #nikoshardalias #attikimprosta