13.3 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΜΥΝΑΣΚράτησε ξανά την υπόσχεσή του...

Κράτησε ξανά την υπόσχεσή του…

Του Ηλία Προύφα

Τήρησε για μία ακόμη φορά το λόγο του και την υπόσχεση που έδωσε τη Μεγάλη Εβδομάδα, για κατ ιδίαν συνάντηση, στο Στρατιωτικό Ιερέα του Γ’ΣΣ, Πρωτοπρεσβύτερο Π. Ιωάννη Καραγιάννη.

Αναφερόμαστε στο Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, Αντώνη Οικονόμου, ο οποίος κατά τις ιερές ακολουθίες των αγίων ημερών του Πάσχα, τίμησε τη μικρή εκκλησία του Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης του Γ΄ΣΣ, αντί του Μητροπολιτικού Ναού της Θεσσαλονίκης, με τους επίσημους φορείς, κάνοντας Πάσχα με τα στελέχη και τις οικογένειές τους.

Ήταν ακόμη μια καλή ευκαιρία για το Γενικό Γραμματέα, να συνομιλήσει με στελέχη και κατοίκους της περιοχής. Μάλιστα είχε και σύντομη συνομιλία με το Στρατιωτικό Ιερέα του Ναού, τον οποίο κάλεσε στο γραφείο του στη Θεσσαλονίκη.

Καθ όλη τη διάρκεια της Διακαινησίμου εβδομάδος ο Θεσσαλονικιός Γενικός Γραμματέας, πραγματοποίησε σειρά σημαντικών συναντήσεων στο γραφείο του, με φορείς και στελέχη της περιοχής Βορείου Ελλάδος και όχι μόνο.

Βέβαια τηρώντας την υπόσχεσή του και εφαρμόζοντας το ρητό ”Από θεού άρξασθαι”, τον πρώτο που δέχθηκε στο γραφείο του ήταν ο Στρατιωτικός Ιερέας π. Ιωάννης Καραγιάννης, ο οποίος και ενημέρωσε τον Γενικό Γραμματέα για θέματα αρμοδιότητας Θρησκευτικού της Π.Ε του Γ’ΣΣ.