13.3 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣΘεσσαλονίκη: «Σείεται» η Μουδανιών - Εντυπωσιακές εικόνες στη δοκιμαστική παρέλαση

Θεσσαλονίκη: «Σείεται» η Μουδανιών – Εντυπωσιακές εικόνες στη δοκιμαστική παρέλαση

«Σείεται» αυτή την ώρα η Εθνική Οδός Θεσσαλονίκης – Μουδανιών στη Θεσσαλονίκη από την εντυπωσιακή πρόβα της στρατιωτικής παρέλασης ενόψει της 28ης Οκτωβρίου.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΧΛΑΤΛΗΣ

Εντυπωσιακή είναι η παρουσία των βαρέων οχημάτων όπως τα σύγχρονα άρματα μάχης τύπου Leopard 1 και 2 τα οποία σε άψογους σχηματισμούς δημιουργούν δέος στο πέρασμά τους.

Στην δοκιμαστική παρέλαση μεταξύ άλλων συμμετέχουν αυτοκινούμενα πυροβόλα τύπου panjer 2000 και αυτοκινούμενα πυροβόλα 155 χιλιοστών, πυραυλικά συστήματα mlrs, xok, τμήματα του μηχανικού εκκαθάρισης ναρκοπεδίων, οχήματα μεταφοράς πεζικού τύπου m113 και m117, αυτοκινούμενοι όλμοι, οχήματα ηλεκτρονικού πολέμου κ.α.

Κλειστή θα παραμείνει ως τις 4 το απόγευμα η Eθνική οδός Θεσσαλονίκης-Νέων Μουδανιών, στο τμήμα της από τη νέα αερογέφυρα Θέρμης μέχρι την αερογέφυρα Ρυσίου, λόγω της δοκιμαστικής παρέλασης. Η κίνηση στο παραπάνω τμήμα διεκόπη μετά τις 8 το πρωί και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, ενώ συνεργεία της Τροχαίας βρίσκονται σε καίρια σημεία, κατευθύνοντας τους οδηγούς των διερχόμενων οχημάτων από εναλλακτικές διαδρομές.

Δείτε εικόνες:

ΠΗΓΗ: https://thesstoday.gr