13.3 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣΣΤΡΑΤΟΣ ΞΗΡΑΣΘεσσαλονίκη: Ο Υφυπουργός Μακεδονίας - Θράκης Σταύρος Καλαφάτης και οι Υποστράτηγοι Κωστόπουλος...

Θεσσαλονίκη: Ο Υφυπουργός Μακεδονίας – Θράκης Σταύρος Καλαφάτης και οι Υποστράτηγοι Κωστόπουλος και Αθανασόπουλος στον εορτασμό του Πυροβολικού

Του Ηλία Προύφα

Με την παρουσία του Υφυπουργού Εσωτερικών – Μακεδονίας Θράκης, Σταύρου Καλαφάτη, του Υποδιοικητή του Γ’ΣΣ, Υποστράτηγου Δημοσθένη Κωστόπουλου, του Επιτελάρχη του NRDC-GR, Υποστράτηγου Αθανασόπουλου και χοροστατούντος του Μητροπολίτη Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ.κ. Βαρνάβα, εορτάσθηκε η μνήμη της προστάτιδας του Πυροβολικού Αγίας Βαρβάρας, στον ομώνυμο ιερό ναό του πρώην στρατοπέδου ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα μετά τη θεία λειτουργία και την καθιερωμένη δοξολογία, αναγνώσθηκε η ημερήσια διαταγή του Αρχηγού ΓΕΣ Αντιστράτηγου Χαράλαμπου Λαλούση και τελέσθηκε η καθιερωμένη δοξολογία.

Μετά το πέρας της τελετής ακολούθησε ξενάγηση σε οπλικά συστήματα πυροβολικού που είχαν στηθεί στον αύλειο χώρο του ναού, ενώ προσφέρθηκαν οι καθιερωμένοι λουκουμάδες σε όλο το εκκλησίασμα.

Δείτε φωτό του kranosgr: