13.3 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΔΙΑΦΟΡΑΗ Nexus Training Solutions στο Dubai Air Show 2021

Η Nexus Training Solutions στο Dubai Air Show 2021

Οι λάτρεις της αεροδιαστημικής από όλο τον κόσμο έχουν συγκεντρωθεί στο Διεθνές Αεροδρόμιο Al Maktoum αυτή την εβδομάδα για το Dubai Air Show. Το Dubai Airshow είναι μια από τις μεγαλύτερες και πιο επιτυχημένες αεροπορικές εκθέσεις στον κόσμο, που συνδέει επαγγελματίες της αεροδιαστημικής από όλους τους τομείς της βιομηχανίας, υποστηρίζοντας το διεθνές εμπόριο.
Στο πλαίσιο της έκθεσης, η Nexus Training Solutions (NTS) φιλοξένησε κυβερνητικούς αξιωματούχους, αντιπροσώπους και επισκέπτες από όλο τον κόσμο, στους οποίους παρουσίασε το SiNAB Phoenix Pod. Ένα σύστημα στόχευσης υψηλής απόδοσης, πολλαπλού φάσματος, το οποίο εξομοιώνει τις δυνατότητες ενός αεροσκάφους σε επιχειρήσεις εγγύς αεροπορικής υποστήριξης (Close Air Support). Το SiNAB Phoenix Pod, συμβάλει στην μείωση του κόστους που απαιτείται για την πιστοποίηση των Ελεγκτών Τερματικής Καθοδήγησης (JTAC).


Το Phoenix Pod σχεδιάστηκε για να επιτρέπει την εκπαίδευση Ελεγκτών Τερματικής Καθοδήγησης με χαμηλού κόστους – εκπαιδευτικά αεροσκάφη, προσομοιάζοντας τις δυνατότητες ενός επιχειρησιακού αεροσκάφους υψηλού κόστους. Όταν είναι εξοπλισμένο με το HoodTech AC-14 Gimble, το Phoenix Pod είναι ικανό για την κατάδειξη στόχων με χρήση ηλεκτρο-οπτικών, υπερύθρων μεσαίου και μικρού μήκους κύματος (EO/IR, MWIR, SWIR) και λέιζερ, καθώς και μέσω εικόνας (VDL), Link-16, DACAS (Digitally Aided Close Air Support) και άλλων ενσωματωμένων συστημάτων.
Καθώς οι ένοπλες δυνάμεις σε όλο τον κόσμο προσπαθούν να μεγιστοποιήσουν την αποδοτικότητα των προμηθειών τους ώστε οι αμυντικές τους δαπάνες να προσφέρουν τη μέγιστη απόδοση, η NTS τις υποστηρίζει με καινοτόμα τεχνολογικά συστήματα που τους επιτρέπουν να εκπληρώσουν τις οικονομικές και εκπαιδευτικές τους απαιτήσεις.


Σχετικά με την NTS
Η Nexus Training Solutions (NTS), με έδρα την Αυστραλία, είναι μια εταιρεία παροχής εξειδικευμένων υπηρεσιών εκπαίδευσης και συμβουλευτικών υπηρεσιών σε ολόκληρο τον κόσμο, με αντικείμενο την άμυνα και την ασφάλεια. Η NTS επικεντρώνεται στην ολιστική εκπαίδευση, από την ενσωμάτωση καινοτόμου εξοπλισμού μέχρι την εφαρμογή των εκπαιδευτικών πρωτοκόλλων. Με μια εγκεκριμένη μεθοδολογία εκπαίδευσης και μια ομάδα επαγγελματιών παγκόσμιας κλάσης, η NTS γίνεται ευρέως γνωστή ως κορυφαίος πάροχος υπηρεσιών εκπαίδευσης και συμβουλευτικής σε θέματα άμυνας και ασφάλειας αλλά και στη δημιουργία εξατομικευμένων λύσεων που βασίζονται σε λεπτομερή ανάλυση των απαιτήσεων της κάθε χώρας.