13.3 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΔΙΕΘΝΗΗ IWI ανακοινώνει Πρόσθετες προμήθειες για το τυφέκιο Micro-TAVOR (X95) από την...

Η IWI ανακοινώνει Πρόσθετες προμήθειες για το τυφέκιο Micro-TAVOR (X95) από την IDF (Ισραηλινές Ένοπλες Δυνάμεις)

Η IWI ανακοινώνει Πρόσθετες προμήθειες για το τουφέκι επίθεσης Micro-TAVOR (X95) από την IDF (Ισραηλινές Αμυντικές Δυνάμεις)

Η απόφαση , σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του IDF, ελήφθη ως μέρος του ετήσιου σχεδίου εργασίας των IDF

Ισραήλ, 07 Σεπτεμβρίου, 2021 . IWIIsrael Weapon Industries – μέλος της SK GROUP (που ιδρύθηκε από τον κ. Samy Katsav) και παγκόσμιος ηγέτης στην παραγωγή πολεμικών όπλων που έχουν αποδειχθεί από τη μάχη για κυβερνήσεις, στρατούς και υπηρεσίες επιβολής του νόμου σε όλο τον κόσμο είναι περήφανος για την πρόσθετη προμήθεια του τουφέκι επίθεσης Micro-TAVOR από το IDF, για να τεθεί σε υπηρεσία από μονάδες πεζικού.

Η απόφαση ελήφθη ως μέρος του πλήρους ετήσιου σχεδίου των IDF, λαμβάνοντας υπόψη σημαντικές παραμέτρους όπως η προσαρμογή στις αποστολές των δυνάμεων στο σύγχρονο πεδίο μάχης, η συμμόρφωση μεταξύ των ενεργών δυνάμεων και των εφεδρειών και άλλα.

Σχεδιασμένο για στρατιωτικούς, υπηρεσίες επιβολής του νόμου και ειδικές δυνάμεις, το Micro-TAVOR (X95) αναπτύχθηκε σε στενή συνεργασία με ελίτ μονάδες του IDF και προσαρμόστηκε στις συγκεκριμένες απαιτήσεις τους. Ενσωματώνοντας προηγμένη τεχνολογία που επιτρέπει τη μετατροπή μεταξύ διαμετρημάτων μέσα σε λίγα λεπτά, οι ειδικές επιλογές μπορούν να χρησιμοποιήσουν την ίδια πλατφόρμα όπλων για ένα ευρύ φάσμα σεναρίων, για την επιτυχία της αποστολής

Με μια εξαιρετική αποτελεσματική εμβέλεια άνω των 500 μέτρων, το Micro -TAVOR δημιουργήθηκε για να αντιμετωπίσει τις σύγχρονες τρομοκρατικές απειλές, καθώς και τις αστικές και ανοιχτές μάχες – όλα σε μία αποστολή. Εξαιρετικά αξιόπιστο ακόμη και στις πιο σκληρές καιρικές συνθήκες, το Micro-TAVOR συμμορφώνεται με τα πιο αυστηρά πρότυπα του ΝΑΤΟ για τα φορητά όπλα, συμπεριλαμβανομένων των περιβαλλοντικών προτύπων. Αποδεδειγμένο από πολλούς αστυνομικούς και ένοπλες δυνάμεις σε όλο τον κόσμο, είναι το τυπικό τουφέκι Ισραηλινών Αμυντικών Δυνάμεων (IDF).

Σύμφωνα με τον Ronen Hamudot, Exe. VP Marketing και πωλήσεις: “Η οικογένεια TAVOR χρησιμοποιείται από διάφορες μονάδες της IDF τα τελευταία 15 χρόνια. Αυτή η ανακοίνωση της IDF για περαιτέρω προμήθειες είναι ακόμη μια απόδειξη για τις υψηλές επιδόσεις και αξιοπιστία του TAVOR στον τομέα”.

Το Micro-TAVOR είναι σχεδιασμένο από την πλατφόρμα των χρηστών. Οι μηχανικοί της IWI εξακολουθούν να υπηρετούν ως αποθεματικό στο IDF, επομένως όπως όλα τα προϊόντα της IWI, το Micro-TAVOR σχεδιάστηκε και αναπτύχθηκε σύμφωνα με τη δική τους εμπειρία στον τομέα. Είμαστε πολύ περήφανοι για τη συνεχιζόμενη μακροχρόνια συνεργασία με τους IDF, και το Micro-TAVOR είναι για άλλη μια φορά το όπλο επιλογής.

Ο Hamudot προσθέτει, “Η IWI συνεργάζεται στενά με την παγκόσμια πελατειακή της βάση, παρέχοντας λύσεις που έχουν σχεδιαστεί για να καλύψουν τις συγκεκριμένες ανάγκες τους.” Και συνεχίζει, “Το Micro -TAVOR είναι ένα από τα πιο δημοφιλή όπλα της κατηγορίας του στον κόσμο – επιτυχία βασισμένη στην εξαιρετική αποτελεσματικότητα και αξιοπιστία του. Συνεχίζουμε να αναπτύσσουμε μια σειρά νέων διαμορφώσεων και εφαρμογών προκειμένου να διασφαλίσουμε την αποτελεσματικότητά του στο ευρύτερο δυνατό εύρος καταστάσεων και απαιτήσεων πεδίου. “