13.3 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΙΕΡΟΥ ΝΑΟΥ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΠΑΝΤΑΝΑΣΣΑΣ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟΥ «ΠΑΠΑΓΟΥ»

ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΙΕΡΟΥ ΝΑΟΥ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΠΑΝΤΑΝΑΣΣΑΣ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟΥ «ΠΑΠΑΓΟΥ»

Την Τρίτη 7 και την Τετάρτη8 Σεπτεμβρίου 2021, πραγματοποιήθηκαν με λαμπρότητα εορταστικές εκδηλώσεις στο πλαίσιο της ημέρας εορτασμού της Γέννησης της Υπεραγίας Θεοτόκου στον Ιερό Ναό Παναγίας Παντάνασσας στο Στρατόπεδο «ΠΑΠΑΓΟΥ»

            Την παραμονή της εορτής οι εορταστικές εκδηλώσεις περιελάμβανανΜέγα Αρχιερατικό Πανηγυρικό Εσπερινό και την ημέρα της εορτής Όρθρο και Πανηγυρική Θεία Λειτουργία.

            Τις εορταστικές εκδηλώσεις τίμησαν με την παρουσία τους ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Νικόλαος Παναγιωτόπουλος, ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Νικόλαος Χαρδαλιάς, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος,ο Αρχηγός ΓΕΑ Αντιπτέραρχος (Ι) Γεώργιος Μπλιούμης, ο Αρχηγός ΓΕΣ Αντιστράτηγος Χαράλαμπος Λαλούσης, ο Αρχηγός ΓΕΝ Αντιναύαρχος Στυλιανός Πετράκης ΠΝ,ο Γενικός Γραμματέας κ. Αντώνιος Οικονόμου καθώς και προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων, που υπηρετεί στο Στρατόπεδο«ΠΑΠΑΓΟΥ».

            Κατά την διάρκεια των εκδηλώσεων τηρήθηκαν όλα τα ενδεδειγμένα μέτρα αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης της πανδημίας COVID-19.