13.3 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣΣΤΡΑΤΟΣ ΞΗΡΑΣΗ διπλή μάχη της 98 ΑΔΤΕ και τα συγχαρητήρια του ΑΓΕΣ Αντγου...

Η διπλή μάχη της 98 ΑΔΤΕ και τα συγχαρητήρια του ΑΓΕΣ Αντγου Χ. Λαλούση!

Του Ηλία Προύφα

Άξια συγχαρητηρίων πρωτίστως τα στελέχη καθώς και η Διοίκηση της 98 ΑΔΤΕ, που καθημερινά δίνουν τη μάχη σε δύο μέτωπα, σηκώνοντας τη σημαία ψηλά και βγάζοντας τη χώρα ασπροπρόσωπη.

Στο μέτωπο της υψηλής επιφυλακής και αυξημένης επιχειρησιακά ετοιμότητας, η 98 ΑΔΤΕ, απέδειξε ότι η θωράκιση του ακριτικού νησιού της Λέσβου από τις δυνάμεις της, δεν αφήνει το περιθώριο στον εξ’ ανατολών γείτονα να έχει την παραμικρή σκέψη για παραβίαση των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων στο Βόρειο Αιγαίο.

Στο μέτωπο του μεταναστευτικού και πριν αλλά και μετά την καταστροφή του οικισμού της Μόριας, με τα φώτα της Διεθνούς κοινής γνώμης (φίλων και εχθρών) να είναι στραμμένα στη Μυτιλήνη, η 98 ΑΔΤΕ, έβγαλε τη χώρα ασπροπρόσωπη. Όλοι καταλαβαίνουν το πως και το γιατί…

Στα δύο μέτωπα τα στελέχη της 98 ΑΔΤΕ, με την καθημερινή στήριξη του Αρχηγού ΓΕΣ, Αντιστράτηγου Χαράλαμπου Λαλούση, ο οποίος όπως σύσσωμη η πολιτική και στρατιωτική ιεραρχία συνεχάρη τα στελέχη, δίνουν τη μάχη επιτυχώς.

Η σημαία κυματίζει όρθια και στην τελευταία άκρη του νησιού, ενώ οι ξένες χώρες υποκλίνονται στην άμεση αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης.

Άξιοι συγχαρητηρίων!