13.3 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣΣΤΡΑΤΟΣ ΞΗΡΑΣΕ.Σ.ΠΕ.Ε.Κ. - Συνάντηση με τον Δκτή της ΧΧ ΤΘΜ, Υποστράτηγο Π. Κατσαΐτη

Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Κ. – Συνάντηση με τον Δκτή της ΧΧ ΤΘΜ, Υποστράτηγο Π. Κατσαΐτη

Με το Στρατηγό Δκτή της ΧΧ ΤΘΜ και Α.Δ.Φ Καβάλας, Υποστράτηγο Κατσαΐτη Παντελή, συναντήθηκε, την Πέμπτη 02 Ιουλίου 2020, κατόπιν πρόσκλησης αντιπροσωπεία του ΔΣ της Ένωσής μας, αποτελούμενη από τον Πρόεδρο και τον Γενικό Γραμματέα του, Υπολοχαγό (ΦΔΒ) Γρηγόριο Ντουκάκη και Υπολοχαγό (ΦΠΒ) Ιωάννη Χαριτίδη, αντίστοιχα.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, σε ένα εγκάρδιο και φιλικό κλίμα, παρουσιάστηκε εν συντομία στο Στρατηγό ο σκοπός ίδρυσης του σωματείου. Τονίστηκε η αναγκαιότητα για εκπροσώπηση και ενημέρωση των στρατιωτικών που υπηρετούν σε Μονάδες – Υπηρεσίες που εδρεύουν στην Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας, για τα τρέχοντα και λιμνάζοντα θέματα που απασχολούν αυτούς και τις οικογένειες τους, καθώς επίσης και δράσεις που έχει αναλάβει η Ένωση για την άμεση επίλυση τους.

Τέλος, δόθηκαν δεσμεύσεις και απο τις δύο πλευρές για άμεση και αμφίδρομη επικοινωνία, προκειμένου να αναδεικνύονται και να επιλύονται, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και πάντα μέσα στα όρια που ορίζουν οι νόμοι και οι στρατιωτικοί κανονισμοί,  προβλήματα των στελεχών.

ΕΣΠΕΕΚ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΑΔΦΚ 07-07-2020 by ΠΟ ΕΣ on Scribd