13.3 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΔΙΕΘΝΗΕΦ: Στρατιώτες επιχείρησαν να εισέλθουν σε στρατόπεδο με πλαστά Safepass

ΕΦ: Στρατιώτες επιχείρησαν να εισέλθουν σε στρατόπεδο με πλαστά Safepass

Εθνοφρουροί προσπάθησαν να εισέλθουν σε στρατόπεδο με πλαστά Safepass – Διέταξε έρευνα η ταξιαρχία και εκδόθηκε ενημερωτικό σήμα προς τις μονάδες

Με πλαστά Safepass «πιάστηκαν στα πράσα» εθνοφρουροί σε στρατόπεδο της Επαρχίας Λευκωσίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Cyprus Times, κατά τον έλεγχο που διενεργήθηκε σε είσοδο στρατοπέδου στην Επαρχία Λευκωσίας, τις περασμένες μέρες, διαπιστώθηκε ότι εθνοφρουροί είχαν στην κατοχή τους πλαστά Safepass.

Όπως μαθαίνουμε, αρχικά οι εν λόγω εθνοφρουροί υπέδειξαν από το κινητό τους το QR code του Safepass τους, ωστόσο κατά τον έλεγχο διαπιστώθηκε πως δεν ήταν έγκυρο.

Τότε, οι εθνοφρουροί προέβησαν σε διάφορους ισχυρισμούς για να δικαιολογήσουν τη μη εγκυρότητα του QR code που υπέδειξαν, ωστόσο στη συνέχεια παραδέχθηκαν πως δεν είχαν Safepass.

Σε επικοινωνία με τον εκπρόσωπο Τύπου του Υπουργείου Άμυνας, Χρίστο Πιερή, μας επιβεβαίωσε το μεμονωμένο περιστατικό όπως το χαρακτήρισε, και ανέφερε πως η Ταξιαρχία διέταξε έρευνα για να δει κατά πόσο εμπίπτουν ποινικά θέματα.

Επίσης ο κ. Πιερή σημείωσε πως «εκδόθηκε ενημερωτικό σήμα προς τις μονάδες, να επιδεικνύουν προσοχή, διότι η προσπάθεια εισόδου στο στρατόπεδο προβάλλοντας ψευδείς παραστάσεις προς την υπηρεσία, επιφέρει πειθαρχική ποινή».