13.3 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣΕυχές του ΑΓΕΕΘΑ Στρατηγού Κων. Φλώρου σε παιδιά στελεχών

Ευχές του ΑΓΕΕΘΑ Στρατηγού Κων. Φλώρου σε παιδιά στελεχών

Την Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 2021 έλαβε χώρα η εκδήλωση Φωταγώγησης του Χριστουγεννιάτικου Δένδρου του Στρατοπέδου «ΠΑΠΑΓΟΥ» στον προαύλιο χώρο του, την οποία διοργάνωσε το Ειδικό Σύνταγμα του ΓΕΕΘΑ σηματοδοτώντας την έναρξη της εορταστικής περιόδου.

            Την Φωταγώγηση πραγματοποίησαν από κοινού ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Νικόλαος Παναγιωτόπουλος και ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος.

            Στην τελετή παρευρέθησαν επίσης ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου κ. Αντώνιος Π. Οικονόμου, ο Αρχηγός ΓΕΑ Αντιπτέραρχος (Ι) Γεώργιος Μπλιούμης, ο Αρχηγός ΓΕΣ Αντιστράτηγος Χαράλαμπος Λαλούσης, ο Αρχηγός ΓΕΝ Αντιναύαρχος Στυλιανός Πετράκης ΠΝ, ο Υπαρχηγός ΓΕΕΘΑ Αντιναύαρχος Ιωάννης Δρυμούσης ΠΝ, ο Διοικητής της Διοίκησης Ειδικού Πολέμου του ΓΕΕΘΑ Αντιστράτηγος Γεώργιος Τσιτσικώστας και ο Επιτελάρχης του ΓΕΕΘΑ Αντιπτέραρχος (Ι) Γεώργιος Φασούλας.

            Ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ κατά τον σύντομο χαιρετισμό του, ευχαρίστησε το προσωπικό για τις εντατικές και άοκνες προσπάθειες που καταβάλλει και του ευχήθηκε Χρόνια Πολλά και Καλά Χριστούγεννα.

            Στην εκδήλωση η οποία πραγματοποιήθηκε σε ιδιαίτερα εορταστικό κλίμα συμμετείχε το στρατιωτικό και πολιτικό προσωπικό του Στρατοπέδου συνοδευόμενο από μέλη των οικογενειών του, έλαβαν χώρα δρώμενα για την ψυχαγωγία των παιδιών και πλαισιώθηκε με χριστουγεννιάτικα τραγούδια από την Στρατιωτική Μπάντα της Ανώτατης Στρατιωτικής Διοίκησης Υποστήριξης Στρατού (ΑΣΔΥΣ). Επίσης, το δένδρο που φωταγωγήθηκε, μεταφυτεύτηκε πρόσφατα στον προαύλιο χώρο του Στρατοπέδου «ΠΑΠΑΓΟΥ» με αυτόν ακριβώς τον σκοπό και προκειμένου από τούδε και στο εξής να χρησιμοποιείται ανάλογα.

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης τηρήθηκαν όλα τα ισχύοντα υγειονομικά πρωτόκολλα για την αποφυγή και περιορισμό της διάδοσης του COVID-19.

default
default