13.3 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣΣΤΡΑΤΟΣ ΞΗΡΑΣΕΣΠΕΗΠ: ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΤΗΣ 8ης ΕΑΝ, ΕΝ ΜΕΣΩ...

ΕΣΠΕΗΠ: ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΤΗΣ 8ης ΕΑΝ, ΕΝ ΜΕΣΩ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ

 ΕΝΩΣΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΗΠΕΙΡΟΥ
email:[email protected]
Aρ.Πρωτ.:      258 /2020
Ιωάννινα, 12 Απριλίου  2020  
 

 ΠΡΟΣ:     8 Μ/Π ΤΑΞ , Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών (ΠΟΜΕΝΣ)

ΚΟΙΝ:      Βουλευτές Ηπείρου

ΘΕΜΑ :   Μεταφορά Στρατιωτικού Προσωπικού της 8ης ΕΑΝ

               H ‘Ένωση μας έχει γίνει δέκτης αναφορών συναδέλφων που υπηρετούν στην 8η ΕΑΝ σχετικά με την μεταφορά  τους με υπηρεσιακά μέσα .

             Συγκεκριμένα  και παρά τις προσπάθειες   του τεχνικού προσωπικού τα 2 μεγάλα λεωφορεία του ΤΥΠ και της 8ης ΕΑΝ λόγω παλαιότητας και έλλειψης πιστώσεων έχουν μείνει   εκτός λειτουργίας με αποτέλεσμα την δυσκολία στην μεταφορά του προσωπικού η οποία γίνεται με άλλα μέσα (οχήματα στρατιωτικού τύπου )  που δεν επαρκούν για το σύνολο του προσωπικού ,που μετακινείτε  με τα ΙΧ οχήματά του για 60 χλμ καθημερινά,  με ότι δυσχέρειες  συνεπάγεται αυτό, χωρίς η προσωρινή αυτή λύση να μπορεί  να είναι διαθέσιμη για το σύνολο του προσωπικού, λόγω και των μέτρων για την πανδημία.

              Η Ένωσή μας είχε αναδείξει το θέμα και το 2018 και με άμεση επέμβαση της Υπηρεσίας αποδεσμεύτηκαν κονδύλια  και άμεσα λύθηκε το θέμα μεταφοράς των συναδέλφων που υπηρετούν στο Καλπάκι .

             Η Ένωση ζητά την εισήγησή σας προς την Ιεραρχία και την άμεση αποδέσμευση κονδυλίων από αυτή για την πλήρη και οριστική επισκευή των υπηρεσιακών μέσων μεταφοράς η σε περίπτωση που αυτό δεν είναι δυνατόν λόγω της παλαιότητας των μέσων που προαναφέραμε την αντικατάστασή τους με νέα σύγχρονα λεωφορεία ή την προσωρινή διάθεση λεωφορείων από άλλο Σχηματισμό ώστε να λυθεί το σοβαρό αυτό πρόβλημα.  

                                                  Για το Διοικητικό Συμβούλιο
-Ο-Πρόεδρος Θεοδώρου ΓεώργιοςΤαγματάρχης (ΠΖ)6937453787  -Ο-Αν.Γεν. Γραμματέας Παππάς Βασίλειος                           Υπολοχαγός (ΜΧ)6974795605