13.3 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΜΥΝΑΣΓραφείο Υπουργού: Έδιωξαν τα χαμηλόβαθμα στελέχη και παρέμειναν οι Διευθυντές

Γραφείο Υπουργού: Έδιωξαν τα χαμηλόβαθμα στελέχη και παρέμειναν οι Διευθυντές

Του Ηλία Προύφα

Καθημερινά στις επάλξεις το υψηλόβαθμο επιτελείο του Υπουργού Εθνικής Άμυνας, Νίκου Παναγιωτόπουλου, το οποίο όμως μαθαίνουμε στο kranosgr, δεν κάνει χρήση του ευεργετήματος, του μειωμένου προσωπικού (άδειες ειδικού σκοπού), λόγο κορωνοϊού και παραμένει στα γραφεία του.

Ο λόγος για το Διευθυντή του Υπουργού Θανάση Βάλαρη, το Διευθυντή Ενημέρωσης Μάνο Πιτσιδιανάκη καθώς και άλλα υψηλόβαθμα στελέχη, τα οποία όπως και ο ΥΕΘΑ Νίκος Παναγιωτόπουλος, βρίσκονται καθημερινά στο γραφείο τους.

Όπως συζητιέται θετικά στους διαδρόμους του Πενταγώνου, η εντολή του Διευθυντή ΥΠΕΘΑ, Θανάση Βάλαρη, ήταν να λάβει το ένστολο και πολιτικό προσωπικό του υπουργικού διαδρόμου, τις άδειες ειδικού σκοπού και να μην αδικηθεί κανείς, ενώ ο ίδιος παραμένει στο γραφείο του.

Το ίδιο και ο Δντης Ενημέρωσης Μάνος Πιτσιδιανάκης, ο οποίος ”από φυλακής πρωίας μέχρι νυκτός”, κατά την εκκλησιαστική ρήση λόγω των ημερών, παραμένει στον τέταρτο όροφο του Πενταγώνου.

Μάλιστα το ίδιο πρόγραμμα θα ισχύσει για τους Διευθυντές και τη Μεγάλη Εβδομάδα, οι οποίοι θα φάνε το ”χώσιμο” με τα χαμηλόβαθμα στελέχη να λάβουν την άδεια.