13.3 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣΕΣΠΕΕ ΧΑΝΙΩΝ: Σημαντική Ανακοίνωση προς τα μέλη μας

ΕΣΠΕΕ ΧΑΝΙΩΝ: Σημαντική Ανακοίνωση προς τα μέλη μας

espeechan400ΕΝΩΣΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΧΑΝΙΩΝ (Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Χ.)   Νόμιμα αναγνωρισμένο σωματείο με την υπ΄ αριθμ. 1747/2016 διάταξη του Ειρηνοδικείου Χανίων     ΤΘ 73134 ΑΓ.ΙΩΑΝΝΗΣ,XANIA Τηλ επικοινωνίας: 2821044479 e-mail: [email protected] 
 

          ΠΡΟΣ:  Μέλη Ε.Σ.Π.Ε.Ε.Χ.                                                     Αρ.Πρωτοκ. 173/2022

                                                                                      Χανιά, 20 Μαΐου 2022

ΚΟΙΝ: Π.ΟΜ.ΕΝ.Σ. -Π.Ο.Ε.Σ

            ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ

ΘΕΜΑ: Σημαντική Ανακοίνωση

Αγαπητά μέλη,

Τις τελευταίες μέρες, δυστυχώς, επιχειρείται να δημιουργηθεί κλίμα έντασης, διχασμού και εσωστρέφειας, μέσα από δημοσιεύματα σε ιστοσελίδες και αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ενώ παράλληλα έχουν γίνει προσπάθειες από μια συγκεκριμένη μερίδα μελών για Έκτακτη Γενική Συνέλευση στις 21 Μαΐου 2022, ημερομηνία η οποία προφανώς δεν πληροί τις προϋποθέσεις (που τίθενται από το καταστατικό) και ως εκ τούτου απορρίφθηκε (ως ημερομηνία) από το ΔΣ της Ενώσεως. Το ίδιο το ΔΣ, όπως ανακοινώθηκε σχετικά και αφού έλαβε υπόψη του τα γραπτά αιτήματα των μελών της Ένωσης και σε συνέχεια της δικής του απόφασης της 19.4.22 , προκήρυξε Έκτακτη Γενική Συνέλευση για τις 10 Ιουλίου 2022, προκειμένου αφού ακουστούν όλες οι απόψεις, με ηρεμία και ενότητα, να ληφθούν σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον της Ένωσης. Θεωρούμε βεβαίως αυτονόητο , ότι όποιες κι αν είναι αυτές , θα είναι σεβαστές από όλους χωρίς καμία εξαίρεση.

Εφιστούμε την προσοχή των μελών ότι οποιαδήποτε άλλη “συνέλευση” ή “συγκέντρωση”, που φέρεται να συγκαλείται από τρίτους, δεν είναι σύμφωνη με το νόμο και το καταστατικό, είναι απολύτως άκυρη και ανυπόστατη ως “ψευδοσυνέλευση” που δεν παράγει κανένα έννομο αποτέλεσμα. Ενδέχεται δε να στοχεύει στην υφαρπαγή της υπογραφής και την διαστρέβλωση του αγνού ενδιαφέροντος που σίγουρα διακατέχει την συντριπτική πλειοψηφία των μελών της Ένωσης.

 Ο τρόπος έκφρασης των διαφορετικών απόψεων όλων των μελών,  όλων εμάς , δεν μπορεί  παρά να ακολουθεί τον δρόμο που προβλέπουν ο νόμος και το καταστατικό, ενώ κάθε  ενέργεια μας εξυπακούεται ότι πρέπει πρώτα να την  χαρακτηρίζουν η οφειλόμενη υπευθυνότητα μας ως ενεργοί πολίτες και η τιμή που μας περιβάλλει η στρατιωτική μας ιδιότητα.

 Κατόπιν των παραπάνω, επαναλαμβάνουμε την παραίνεση μας προς όλα τα μέλη για τη μαζική τους συμμετοχή στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση  τις 10 Ιουλίου 2022, και ώρα 11.00 που θα πραγματοποιηθεί στα νέα γραφεία μας στο «Στρατόπεδο «ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ», Κ. Μαλλινού 45, Αγ. Ιωάννης Χανιά».

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος   Eυδόκιμος Σαμαρτζίδης Αντισυνταγματάρχης (ΤΧ) 6983765997                                  Η Γεν. Γραμματέας   Χριστίνα Αλεξάκη Ταγματάρχης (ΕΜ) 6937036184