13.3 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣΣΤΡΑΤΟΣ ΞΗΡΑΣΕπίλαρχος Γ. Μαργαρίτης: Το Leopard 2 HELL της Ελληνικής Σωματοδόμησης διέπρεψε και...

Επίλαρχος Γ. Μαργαρίτης: Το Leopard 2 HELL της Ελληνικής Σωματοδόμησης διέπρεψε και στην Ισπανία

Του Ηλία Προύφα

O Επίλαρχος Γιώργος Μαργαρίτης, ή αλλιώς το ”θηρίο του Δ’ΣΣ, όπως έγινε γνωστός, κατέκτησε την 5η θέση στην Masters Classic Physique στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα (IFBB EUROPEAN BODYBUILDING & FITNESS CHAMPIONSHIPS 2022) που διεξήχθει στην Santa Susanna της Ισπανίας, από 5-8 Μαΐου.

Πατέρας τριών παιδιών πλέον (4, 2 ετών και 8 μηνών) δίνει τον καλύτερο του εαυτό ώστε να προάγει την ευγενή άμιλλα και και το αθλητικό ιδεώδες. Επόμενος στόχος το Παγκόσμιο και Μεσογειακό Πρωτάθλημα τον ερχόμενο Νοέμβριο τα οποία θα διεξαχθούν στην Ισπανία και Μάλτα αντίστοιχα.

Ο Γιώργος Μαργαρίτης, κατάγεται από την Πύλη Τρικάλων και διαμένει μόνιμα στην Αλεξανδρούπολη. Είναι από τους έμπειρους πρωταθλητές της κατηγορίας Classic Bodybuilding, όπου αγωνίζεται από το 2010.

Με συνεχείς παρουσίες σε εγχώριους και διαγωνισμούς στο εξωτερικό, εντάσσεται στην IFBB από το 2016, με αρκετές πρωτιές στην κατηγορία Classic Bodybuilding στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα και Κύπελλα και διακρίσεις σε διεθνή meetings της IFBB International!

Έχει βραβευθεί από τον Τεθωρακισμένο Στρατηγό Αλκιβιάδη Στεφανή, ο οποίος έχει παρευρεθεί και σε αγώνα του στη Θεσσαλονίκη.