13.3 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΜΥΝΑΣΕπισκέψεις ΥΦΕΘΑ Νικόλαου Χαρδαλιά στη Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων και στο Κέντρο Έρευνας...

Επισκέψεις ΥΦΕΘΑ Νικόλαου Χαρδαλιά στη Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων και στο Κέντρο Έρευνας & Τεχνολογίας Στρατού

Ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Νικόλαος Χαρδαλιάς σήμερα, Δευτέρα 14 Μαρτίου 2022, στο πλαίσιο του κύκλου επισκέψεων σε Σχηματισμούς, Μονάδες και Υπηρεσίες των Ενόπλων Δυνάμεων, μετέβη στις έδρες της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων, και του Κέντρου Έρευνας & Τεχνολογίας Στρατού στη Βάρη Αττικής.

Κατά την επίσκεψη στη Σχολή Ευελπίδων, ο κ. Χαρδαλιάς ενημερώθηκε από τον Διευθυντή Στρατιωτικής Εκπαίδευσης, Ταξίαρχο Μιχαήλ Πλουμή, για την ιστορία, την αποστολή, το εκπαιδευτικό πρόγραμμα και τις τρέχουσες δράσεις της Σχολής. Επίσης, περιηγήθηκε στους χώρους της και απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό στους Ευέλπιδες.

Στο Κέντρο Έρευνας και Τεχνολογίας Στρατού, τον Υφυπουργό Εθνικής Άμυνας υποδέχθηκε ο Υπαρχηγός ΓΕΕΘΑ, Αντιναύαρχος Ιωάννης Δρυμούσης ΠΝ. Στο πλαίσιο της επίσκεψής του, ενημερώθηκε από τον Διοικητή του, Ταξίαρχο Εμμανουήλ Φραγκουλόπουλο, για την οργάνωση, την αποστολή, καθώς και για το σημαντικό και πολύπλευρο έργο του Κέντρου σε θέματα Έρευνας και Τεχνολογικής ανάπτυξης των Ενόπλων Δυνάμεων. Επιπλέον, επιθεώρησε τις εγκαταστάσεις και τα εργαστήρια, και συνομίλησε με στελέχη και πολιτικό προσωπικό.

Tον Υφυπουργό Εθνικής Άμυνας συνόδευε ο Γενικός Επιθεωρητής Στρατού – Διοικητής Δόγματος Εκπαίδευσης, Αντιστράτηγος Νικόλαος Φλάρης.