13.3 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣΣΤΡΑΤΟΣ ΞΗΡΑΣ''Εμφύλιος'' στελεχών του Γ' και Δ'ΣΣ για τα ΚΑΑΥ

”Εμφύλιος” στελεχών του Γ’ και Δ’ΣΣ για τα ΚΑΑΥ

Του Ηλία Προύφα

Γκρίνιες, παράπονα και γενικότερα ένα μικρό ”εμφύλιο” στελεχών, προκάλεσε η ανακοίνωση των παραθεριστικών σειρών για τα Κέντρα Αποκατάστασης Απωλειών Υγείας (ΚΑΑΥ), στο Στρατό Ξηράς.

Ο λόγος όπως μαθαίνουμε στο kranosgr, ο αυξημένος αριθμός στελεχών της Περιοχής Ευθύνης του Δ’ΣΣ, που θα παραθερίσουν φέτος, σε ΚΑΑΥ του Γ’ΣΣ.

Συγκεκριμένα, στελέχη από τις δύο μεραρχίες του Έβρου, (12η και 16η), έχουν επιλεγεί ως τακτικοί παραθεριστές στο ΚΑΑΥ Νέας Φώκαιας Χαλκιδικής, της Π.Ε του Γ’ΣΣ. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα, όπως αναφέρουν στρατιωτικοί του Γ’ΣΣ, να μείνουν εκτός από παραθεριστικές περιόδους, που έχουν δηλώσει.

Από την άλλη η αλήθεια είναι ότι, το ΚΑΑΥ της Μάκρης Αλεξανδρούπολης, δεν μπορεί να καλύψει τις ανάγκες όλων των δικαιούχων στελεχών του Έβρου, με αποτέλεσμα στελέχη κυρίως του Βόρειου Έβρου, να έχουν χρόνια να παραθερίσουν.

Όλοι έχουν το δίκιο τους και ειδικά το ΓΕΣ, που με ενέργειες του Αρχηγού, Αντιστράτηγου Χαράλαμπου Λαλούση, πασχίζει για το καλύτερο.

Δύσκολο να βρεθεί η ”χρυσή τομή, ειδικά τη φετινή χρονιά που λόγω της δυσχερούς οικονομικής κατάστασης, υπάρχει μεγάλη στροφή των στελεχών προς τις στρατιωτικές εγκαταστάσεις παραθερισμού, εστίασης και διασκέδασης (ΚΑΑΥ, ΛΑΦ, Μπαρ – Καφέ).

Υπομονή και κατανόηση από όλους!