13.3 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΔΙΕΘΝΗΕΛΔΥΚ Kαταγγελία: Ξεχασμένο το προσωπικό και οι οικογένειές τους

ΕΛΔΥΚ Kαταγγελία: Ξεχασμένο το προσωπικό και οι οικογένειές τους

Επιστολή στο kranosgr

¨Στο έλεος του Covid το προσωπικό της ΕΛΔΥΚ¨

Πολύ μεγάλο προβληματισμό και ανησυχία επικρατεί στα στελέχη της ΕΛΔΥΚ, 3/1 καθώς δεν υπάρχει πρόνοια για άμεσο και ταχύτατο εμβολιασμό κατά του Covid 19.

Τονίζεται ότι, τα ίδια προβλήματα αντιμετωπίζουν και οι οικογένειες των στρατιωτικών που υπηρετούν στην Κύπρο.

Και ενώ ο ένας μετά τον άλλον (Κύπριοι Συνάδερφοι και μη) προσέρχεται σεμνά και ταπεινά προκειμένου να εμβολιαστούν η ΕΛΔΥΚ -3/1 και το Γενικό Επιτελείο Εθνικής φρουράς ”σφυρίζουν αδιάφορα” για το προσωπικό και τις οικογένειές τους.

Έπρεπε να δει το φως της δημοσιότητας καταγγελία (κλικ εδώ) και εν συνεχεία να τρέξουν να ζητήσουν από το προσωπικό επιθυμίες (κάτι που ξέχασαν να κάνουν) με τι εμβόλιο θέλουν να εμβολιαστούν εκτός από το Astra Zeneca.

Και ενώ έχουν περάσει τόσες μέρες δεν έχει ανοίξει ούτε μύτη, καμία ενημέρωση για το πόσο γρήγορα μπορούν να «Θωρακιστούν» τα στελέχη και οι οικογένειες τους.

Αναρωτιόμασταν, θα ζητούσαν δύο, Τρεις, Τέσσερις χιλιάδες εμβόλια για το προσωπικό του και τις οικογένειές τους και του Υπουργείου Υγείας της ΚΥΠΡΟΥ θα τους έλεγε ΟΧΙ γιατί η ενημέρωση που έχουμε είναι ότι, για την Κυπριακή Δημοκρατία η ΕΛΔΥΚ είναι, ήταν και θα είναι πάντα πρώτη προτεραιότητα γνωρίζοντας διαχρονικά την αξία που έχει.

Αλήθεια, Ευθύνη ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΑΙ ή ΟΧΙ;

Όταν το παρόν άρθρο περιέλθει στο αντίληψη του ΓΕΕΘΑ παρακαλείται για τις απαραίτητες ενέργειες.