13.3 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣΚαταγγελία: Σοβαρά προβλήματα με τον εμβολιασμό των στελεχών της ΕΛΔΥΚ και 3/1

Καταγγελία: Σοβαρά προβλήματα με τον εμβολιασμό των στελεχών της ΕΛΔΥΚ και 3/1

Επιστολή αναγνώστη στο kranosgr

Μετά από 5 μήνες (Μάιο 2021) και προκειμένου να «ΞΕΣΤΟΚΑΡΕΙ» το Αστρα Ζενεκα η Kυπριακή Δημοκρατία θυμήθηκαν τα στελέχη της ΕΛΔΥΚ και  της 3/1

Σε σχέση με τους Κύπριους  Αξιωματικούς της Εθνικής Φρουράς που έχουν επιλογή να κάνουν οποίο εμβόλιο θέλουν από τον Φεβρουάριο 2021 καθώς είναι εγγεγραμμένοι στο ΓΕΣΥ ( αντίστοιχο ΙΚΑ) κάτι που δεν έχουν τα στελέχη  της ΕΛΔΥΚ και οι οικογένειές τους.

Και ενώ το Γενικό επιτελείο Εθνικής Άμυνας με σωστές συντονισμένες ενέργειες και κατευθύνσεις του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ Κωνσταντίνου Φλώρου, εμβολιάζει το προσωπικό του από τα τέλη Ιανουαρίου, στην Κύπρο στελέχη έχουν μείνει έρμαια στο  Άστρα Ζενεκα, χωρίς δεύτερη επιλογή.

Να υπενθυμίσουμε ότι, η Ελληνική Κυβέρνηση και συγκεκριμένα ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ο Υπουργός Υγείας και λοιποί φορείς , δίνουν καθημερινό αγώνα προκειμένου να εμβολιαστεί το σύνολο του προσωπικού για να αποκτήσει  επιτέλους ανοσία και να ξαναπατήσει στις ράγες της οικονομίας  η Ελλάδα,  κάποιοι κλείνουν τα μάτια ερμητικά, κάνοντας Πόλεμο συνειδητά στη Κυβέρνηση του Κ. Μητσοτάκη.

Παρακαλείται η ΠΟΜΕΝΣ, όπως εξετάσει το θέμα με το εμβολιασμό του Στρατιωτικού Προσωπικού και των Οικογενειών τους στη Κύπρο Σοβαρά.