13.3 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΕΛΛΑΔΑΕΚΤΑΚΤΟ: Παιδί εν ενεργεία στρατιωτικών ο 14χρονος που ξυλοκοπήθηκε πριν τη δολοφονία...

ΕΚΤΑΚΤΟ: Παιδί εν ενεργεία στρατιωτικών ο 14χρονος που ξυλοκοπήθηκε πριν τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη

Του Ηλία Προύφα

Παιδί εν ενεργεία στρατιωτικών είναι σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του kranosgr, ο 14χρονος νεαρός που πριν λίγες ημέρες από τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη, δέχθηκε επίθεση, πέφτοντας θύμα οπαδικής βίας, στην περιοχή του Χαριλάου στη Θεσσαλονίκη.

Ειδικότερα, όπως αναφέρει ρεπορτάζ της ΕΡΤ3, το συγκεκριμένο συμβάν έλαβε χώρα το προηγούμενο Σάββατο όταν ο ανήλικος είχε βγει για βόλτα στην παραλία της Θεσσαλονίκης μαζί με τον 15χρονο αδελφό του.

Καθώς τα δύο παιδιά βρίσκονταν κοντά στο ύψους του ξενοδοχείου «Μακεδονία Παλλάς» είδαν ξαφνικά μια παρέα 10 νεαρών με διακριτικά ποδοσφαιρικής ομάδας να τους ζητάει να πάνε προς το μέρος τους. Επειδή, όμως, τα δύο αγόρια ένιωσαν ότι κινδυνεύουν, άρχισαν να τρέχουν με τον 15χρονο να καταφέρνει να ξεφύγει.

Ο 14χρονος, ωστόσο, δεν κατάφερε να ξεφύγει με την παρέα των νεαρών να τον πιάνουν και να τον ξυλοκοπούν. Τα χτυπήματα που δέχθηκε ο 14χρονος ήταν τόσο ισχυρά και τόσο πολλά ώστε του προκάλεσαν μέχρι και αιμάτωμα στο συκώτι.

Αυτοί που έσωσαν τον 14χρονο ήταν το προσωπικό του ξενοδοχείου που αντέδρασε έγκαιρα, σημειώνει ο πατέρας του άτυχου έφηβου.