13.3 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΔΙΑΦΟΡΑΔιερευνητικές συνομιλίες και αμυντικοί εξοπλισμοί

Διερευνητικές συνομιλίες και αμυντικοί εξοπλισμοί

Δ  Ε  Λ  Τ  Ι  Ο      Τ  Υ  Π  Ο  Υ

”Διερευνητικές συνομιλίες και αμυντικοί εξοπλισμοί”  

Διαδικτυακή εκδήλωση του Τμήματος AHEPA HJ-40 Ψυχικού

Υπό την Αιγίδα της AHEPA HELLAS DISTRICT 25

Με αφορμή την επανέναρξη των διερευνητικών επαφών μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας, ο Πρόεδρος κ. Παναγιώτης Ριζόπουλος και το Διοικητικό Συμβούλιο του Τμήματος AHEPA HJ–40 Ψυχικού, σας προσκαλούν να παρακολουθήσετε ενημερωτική διαδικτυακή εκδήλωση, που θα μεταδοθεί το Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2021 και ώρα 18:00. 

Στην εκδήλωση θα αναλυθούν οι τελευταίες εξελίξεις επί θεμάτων γεωπολιτικής από τον Πρόεδρο της Επιστημονικής Επιτροπής Γεωπολιτικής AHEPA R10 Europe, Καθηγητή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου, Ιωάννη Θ. Μάζη με θέμα της ομιλίας του: «Οι διερευνητικές συνομιλίες: παγίδες και ευκαιρίες».                                                                                                                          

Για τα νέα αμυντικά συστήματα, θα αναφερθεί το μέλος της Επιστημονικής Επιτροπής Γεωπολιτικής AHEPA R10 Europe, Καθηγητής της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων κ. Κωνσταντίνος Γρίβας με θέμα της ομιλίας του: «Οι Ελληνικοί εξοπλισμοί και η σημασία τους στο είδος και στον χρονισμό τους».                                                 

Την εκδήλωση θα συντονίσει ο στρατιωτικός συντάκτης του τηλεοπτικού σταθμού ΑΝΤ1 κ. Χρήστος Μαζανίτης. Χαιρετισμό θα απευθύνει ο Supreme Governor AHEPA R10 Europe κ. Φάνος Πιτυρής.

Το κοινό μπορεί να παρακολουθήσει ζωντανά την εκδήλωση στη σελίδα της AHEPA HELLAS στο Facebook: LIVE EVENT: facebook.com/ahepa.hellas