13.3 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣΔημόσια συγγνώμη στρατιωτικού για τα Άτομα με Αναπηρία

Δημόσια συγγνώμη στρατιωτικού για τα Άτομα με Αναπηρία

Πρόεδρε του ΠΑΣΥΣΕΚ που υπογράφετε την εν λόγω επιστολή διαμαρτυρίας καλησπέρα σας.
Μόλις στις 19:25 ενημερώθηκα σήμερα Σάββατο 22/9, για την επιστολή που δημοσιεύσατε στην επίσημη σελίδα σας.
Θεωρείστε τη συγγνώμη μου προς όλα τα άτομα με αναπηρία δεδομένη για μια εκ παραδρομής τοποθέτηση μου. 
Είμαι βέβαιος ότι δεν υπάρχει κανένας που να θέλει να θίξει ή να προσβάλει ήρωες της καθημερινότητας, όπως είναι τα άτομα με αναπηρία.
Κύριε Πρόεδρε του ΠΑΣΥΣΕΚ να είστε βέβαιος ότι έχω τη δύναμη και το θάρρος να αναγνωρίζω δημόσια τα όποια λάθη και αστοχίες μου, όπως και κάνω αυτή τη στιγμή.
Τη δημόσια συγγνώμη που απευθύνω σε όλα τα Άτομα με Αναπηρία θα την κοινοποίησω και στην ομάδα που είμαι διαχειριστής, όπου πήρατε το απόσπασμα της ατυχούς τοποθέτησης μου.
Με την ευκαιρία της δημόσιας συγγνώμης μου να σας γνωρίσω ότι και συγγενικά μου πρόσωπα είναι άτομα με Αναπηρία και είναι τιμή μου που βρίσκομαι δίπλα τους, οπότε επιβεβαιώνεται πολλαπλώς ότι δεν υπήρχε η παραμικρή διάθεση να θίγει κανένας.
Με την ευκαιρία αυτής της επικοινωνίας μας, να σας προσκαλέσω ως Αναπληρωτής Πρόεδρος της Συμβουλευτικής επιτροπής ΕΦΚΑ για τα στελέχη των ΕΔ κ ΣΑ, σε μια συζήτηση που θα αφορά τους συναδέλφους – στελέχη των ΕΔ με αναπηρία ώστε θεσμικά να αναζητηθούν λύσεις σε όποιο δίκαιο αίτημα των συναδέλφων μας.
Σας καλώ και σας εφιστώ την προσοχή κ. Πρόεδρε το ίδιο άμεσα που σας απάντησα – αντέδρασα για αυτό το τόσο λεπτό θέμα, το ίδιο άμεσα να φιλοξενήσετε και εσείς στην επίσημη σελίδα του Συνδέσμου σας, την άμεση απάντηση μου, ώστε να αποφευχθούν τυχόν παρεξηγήσεις από sites που θέλουν να αναδείξουν το άτυχο της τοποθέτησης μου, μην αναφέροντας εσκεμμένα τη δημόσια συγγνώμη μου, για δημιουργία εντυπώσεων και προσωπική μου στοχοποίηση…
Κλείνοντας τα δίκαια αιτήματα του αστικού τύπου Συνδέσμου σας, κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας που είχα μόλις με τον πρόεδρο της ΠΟΜΕΝΣ κ. Δημήτριο Ρώτα, είμαστε στην ευχάριστη θέση ως θεσμικοί εκπρόσωποι των εν ενεργεία στρατιωτικών να τα ακούσουμε και να πράξουμε για το καλύτερο.
Με εκτίμηση
Γιάννης Σπαράγγης
Σάββατο 22/9 ώρα 19:45