13.3 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣΣΤΡΑΤΟΣ ΞΗΡΑΣΔε θα τους περάσει: Θέλουν να κάψουν την 7η Ταξιαρχία. Νύχτα αγωνίας...

Δε θα τους περάσει: Θέλουν να κάψουν την 7η Ταξιαρχία. Νύχτα αγωνίας στον Προβατώνα

Δεν είναι τυχαίο που ο ίδιος ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, από τους βήματος της βουλής έκανε χθες λόγο για φωτιά από ανθρώπινο χέρι στον Έβρο

Του Ηλία Προύφα

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες που φθάνουν στο kranosgr.com, αυτή τη στιγμή στην περιοχή της 7ης Ταξιαρχίας στον Προβατώνα Έβρου, είναι πολύ δύσκολη αλλά ακόμη ελέγχεται.

Όλα τα στελέχη βρίσκονται εντός του σχηματισμού, έτοιμα για εκκένωση εάν απαιτηθεί, έχοντας μεταφέρει οχήματα και πυρομαχικά σε ασφαλή σημεία.

Έξω από το στρατόπεδο βρίσκονται ισχυρές δυνάμεις της πυροσβεστικής καθώς και Τσέχων, Ρουμάνων και Βούλγαρων πυροσβεστών οι οποίοι με εθελοντές και κατοίκους, καταβάλλουν υπεράνθρωπες προσπάθειες για τον περιορισμό της φωτιάς.

Σύμφωνα με όσα φθάνουν στο kranosgr.com, αυτό που προβληματίζει τις αρχές είναι οι ταυτόχρονες ξαφνικές εστίες φωτιές σε διαφορετικά σημεία που σημειώθηκαν σήμερα.

Δεν είναι τυχαίο που ο ίδιος ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, από τους βήματος της βουλής έκανε χθες λόγο για φωτιά από ανθρώπινο χέρι στον Έβρο.

Κάνεις δεν αμφισβητεί ότι οι φωτιές στην συντριπτική τους πλειοψηφία είναι από χέρι εμπρηστών και με όσα συμβαίνουν τις τελευταίες ώρες στην περιοχή της Λευκίμμης, φαίνεται πως στόχος αυτή τη φορά είναι η Ταξιαρχία του Προβατώνα.

Δε θα τους περάσει…