13.3 C
Athens
Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΜΥΝΑΣΔεύτερο ισχυρό μήνυμα Δένδια από το Γαλάζιο Ελληνικό Αιγαίο...

Δεύτερο ισχυρό μήνυμα Δένδια από το Γαλάζιο Ελληνικό Αιγαίο…

Η φωτογραφία που θα κάνει περήφανους τους Έλληνες

Του Ηλία Προύφα

Για δεύτερη ημέρα συνεχίζει την περιοδεία του στο Ανατολικό Αιγαίο ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Δένδιας. Μετά τη χθεσινή ουσιαστική επίσκεψη σε μονάδες της 80 ΑΔΤΕ και επιτηρητικά φυλάκια σε Καλόλιμνο, Αγαθονήσι και Φαρμακονήσι, σειρά έχει σήμερα η Ψέριμος και η Πάτμος.

Αυτή την ώρα συνοδευόμενος από τους Αρχηγούς ΓΕΕΘΑ, Στρατηγό Δημήτριο Χούπη και ΑΓΕΣ, Αντιστράτηγο Γεώργιο Κωστίδη, τον ΑΣΔΕΝάρχη, Αντιστράτηγο Εμμανουήλ Θεοδώρου και τον Διοικητή της 80 ΑΔΤΕ, Ταξίαρχο Ανδρικόπουλο, βρίσκεται σε επιτηρητικό φυλάκιο της Ψερίμου, όπου ενημερώνεται από τους αρμόδιους επιτελείς και ανταλλάσει ευχές με τους οπλίτες και τα στελέχη.

Μάλιστα μετά τη χθεσινή του ομιλία στην Καλόλιμνο (Δείτε ΕΔΩ), όπου απευθυνόμενος στους ακρίτες, γυναίκες και άνδρες στελέχη και τους οπλίτες του φυλακίου, έκανε λόγο για την Ελληνική παρουσία στο Αν. Αιγαίο που έχει παρελθόν, έχει παρόν και έχει ένα λαμπρό μέλλον, σήμερα μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Χ, κοινοποίηση φωτογραφίας βραχονησίδας του Αιγαίου με την Ελληνική Σημαία.

Respect!