13.3 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΘΡΗΣΚΕΙΑΒΙΝΤΕΟ -Στην 9η Ταξιαρχία η Αγία Ζώνη της Παναγίας - Τι δήλωσε...

ΒΙΝΤΕΟ -Στην 9η Ταξιαρχία η Αγία Ζώνη της Παναγίας – Τι δήλωσε ο Ταξίαρχος Καλμανίδης και ο Ηγούμενος Εφραίμ

Λίγο πριν την αναχώρηση της Αγίας Ζώνης για την πόλη των Ιωαννίνων ο Καθηγούμενος της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου, Γέροντας Εφραίμ, με τη συνοδεία Βατοπαιδινών πατέρων, κόμισαν το ιερό κειμήλιο από την επίγεια ζωή της Παναγίας μας στο νοσοκομείο της Κοζάνης, την έδρα της 9ης Ταξιαρχίας Πεζικού, την Αστυνομική Διεύθυνση και την Πυροσβεστική Υπηρεσία της Κοζάνης. 

Αποστολή, Κοζάνη: Ραφαήλ  Γεωργιάδης – ope.gr

Η Αγία Ζώνη νωρίτερα αναχώρησε από τον Ιερό Ναό των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Κοζάνης όπου παρέμεινε από την Πέμπτη, 28 Σεπτεμβρίου, με χιλιάδες πιστούς να συρρέουν να λάβουν τη χάρη της Παναγίας μας.

Παρακολουθήστε το βίντεο από το 3.19: 

Πριν τον επόμενο σταθμό της Αγίας Ζώνης που θα είναι από σήμερα έως και το Σάββατο, 7 Οκτωβρίου, τα Ιωάννινα, ο Καθηγούμενος της Ι.Μ.Μ. Βατοπαιδίου κόμισε της Αγία Ζώνη στο νοσοκομείο της Κοζάνης όπου προσκύνησαν ιατροί, νοσηλευτικό και υπόλοιπο προσωπικό καθώς και ασθενείς. Ο Διοικητής του Νοσοκομείου ευχαρίστησε για τη μεγάλη ευλογία η Αγία Ζώνη να βρεθεί εκεί όπου σπεύδουν καθημερινά οι πολίτες για να λάβουν την ίαση του σώματος.

Επόμενος σταθμός της Αγίας Ζώνης στην Κοζάνη ήταν η έδρα της 9ης Ταξιαρχίας Πεζικού όπου προσκύνησαν στελέχη και οπλίτες με τον Διοικητή, Ταξιάρχο κ. Κοσμά Καλμανίδη να ευχαριστεί τον Καθηγούμενο Γέροντα Εφραίμ για την ευλογία η Αγία Ζώνη να βρεθεί στο στρατόπεδο.

Ακολούθησε η επίσκεψη στην Αστυνομική Διεύθυνση Κοζάνης και την Πυροσβεστική Υπηρεσία της πόλης με τους Διοικητές να ευχαριστούν και αυτοί με τη σειρά τους για την ευλογία.

Φωτογραφίες από την αναχώρηση της Αγίας Ζώνης από τον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης: