13.3 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΜΥΝΑΣΑ. Κασιδόπουλος προς ΥΕΘΑ Ν. Παναγιωτόπουλο: ''Είμαστε δίπλα σας και τιμούμε την...

Α. Κασιδόπουλος προς ΥΕΘΑ Ν. Παναγιωτόπουλο: ”Είμαστε δίπλα σας και τιμούμε την αφοσίωση σας στο προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων”

Ευχαριστήρια επιστολή προς τον κύριο Υπουργό Εθνικής Άμυνας

Κύριε Υπουργέ, πολιτικέ προϊστάμενε,
Στα πλαίσια της αναμφίβολα επιτυχημένης διαδρομής σας στην θέση του Υπουργού Εθνικής Άμυνας αντιμετωπίσατε με μεγάλη επιτυχία κάθε ανακύπτουσα πρόκληση: oι ασύμμετρες απειλές που δέχθηκε εσχάτως η χώρα στα σύνορά της, η αυξημένη πραγματική ετοιμότητα του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού στις δομές υγείας του ΥΕΘΑ προς αντιμετώπιση της μάστιγας του κορωνοϊού (Covid-19) αλλά και η ταχύτατη μετατροπή έργου συγκεκριμένων στρατιωτικών εργοστασίων προς υποβοήθηση του Εθνικού Συστήματος Υγείας είναι μόνο μερικές από τις επιτυχίες που σας πιστώνονται και σας αναγνωρίζονται από την ελληνική κοινωνία αλλά και από το προσωπικό που βρίσκεται υπό τις διαταγές σας!
Στα πλαίσια της Διοικητικής Μέριμνας δεν αφήσατε απροστάτευτα τα στελέχη των δομών υγείας του ΥΕΘΑ και γνωρίζουμε «από πρώτο χέρι» την επίμονη προσπάθειά σας να ενταχθούν και αυτά ανάμεσα στους αποδέκτες του βοηθήματος / δώρο Πάσχα, όπως και οι υπόλοιπες κοινωνικές ομάδες / λειτουργοί που συστρατεύτηκαν πανελλαδικά στον πόλεμο κατά του κορωνοϊού. Θέλουμε λοιπόν, εκ μέρους των ως άνω στελεχών να σας ευχαριστήσουμε και να αναγνωρίσουμε την ελπιδοφόρα παρουσία σας στο πλευρό μας!
Γνωρίζουμε επίσης για τις ενέργειές στις οποίες έχετε ήδη προβεί, ώστε να υπάρξει μια «ανάλογη» θετική εξέλιξη ως προς την εύλογη αναγνώριση / επιβράβευση και των στελεχών μας που παρέταξαν στήθη και πνευμόνια αμυνόμενοι στην συνοριακή γραμμή του Έβρου αλλά και για εκείνους που θαλασσοδέρνονταν μέρα – νύχτα στο Αιγαίο, αμφότεροι για την ασφάλεια της Πατρίδας μας. Μπορεί το οικονομικό ποσό που θα μπορούσε να αποδεσμευτεί και να αποδοθεί στους «διασυνοριακούς ήρωες» να είναι πράγματι μικρό για την αντιμετώπιση των αναγκών των οικογενειών τους, ηθικά όμως είναι πολύ σπουδαίο ως κίνηση για το αίσθημα εκείνης της αναγνώρισης αλλά και της διαρκούς ενθάρρυνσης του έργου τους. Απαραίτητα δομικά συστατικά της διοικητικής μέριμνας την οποία χρειάζεται να αισθάνεται παρούσα ο εκάστοτε στρατιωτικός που φυλάει Θερμοπύλες, και ενώ μπορεί να μάχεται μακριά από το σπίτι του, θα γνωρίζει εφησυχασμένος ότι υπάρχει το Κράτος και η ελληνική κοινωνία πίσω του και στηρίζουν.
Σας καλούμε να συνεχίσετε με την ίδια θέρμη κύριε Παναγιωτόπουλε. Είμαστε δίπλα σας και τιμούμε την αφοσίωση σας στο προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων.
Με εκτίμηση
Αριστείδης Κασιδόπουλος
Στρατιωτικός Συνδικαλιστής