13.3 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΜΥΝΑΣ''Έφυγε μια Φιλάνθρωπος Αρχόντισσα της Θεσσαλονίκης'' - Παρουσία Δένδια η εξόδιος ακολουθία...

”Έφυγε μια Φιλάνθρωπος Αρχόντισσα της Θεσσαλονίκης” – Παρουσία Δένδια η εξόδιος ακολουθία της Λαίς Οικονόμου

Του Ηλία Προύφα

”Έφυγε μία φιλάνθρωπος Αρχόντισσα της Θεσσαλονίκης”. Με τα λόγια αυτό αποχαιρέτησε, ο Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ.κ. Βαρνάβας, στον επικήδειό του, τη Λαϊδα Οικονόμου, μητέρα του Γενικού Γραμματέα ΥΠΕΘΑ Αντώνη Οικονόμου, η οποία κηδεύτηκε σήμερα στη συμπρωτεύουσα.

Παρόντος του Υπουργού Εθνικής Άμυνας Νίκου Δένδια, ο οποίος παρά το δύσκολο πρόγραμμά του μετέβη στη Θεσσαλονίκη, για να συλλυπηθεί από κοντά τον Αντώνη Οικονόμου, της Υφυπουργού Τουρισμού Έλενας Ράπτη, της Υφυπουργού Παιδείας Ζέττας Μακρή, του Γραμματέα της Κοινοβουλευτικής ομάδας της ΝΔ, Σταύρου Καλαφάτη, του Δημάρχου Θεσσαλονίκης, Βουλευτών, πολιτευτών, Δημάρχων, των Μητροπολιτών Θεσσαλονίκης και Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως και καλών φίλων της οικογένειας που γνώριζαν τη μητέρα του Γενικού, αλλά και ανθρώπων που στηρίζουν τον Αντώνη Οικονόμου, τελέσθηκε στο Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Γρηγορίου Παλαμά, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης η εξόδιος ακολουθία της εκλιπούσης.

Από πλευράς ενστόλων παρευρέθηκε ο Διοικητής του Γ’ΣΣ/NRDC-GR, Αντιστράτηγος Πάρις Καπραβέλος, ο Διοικητής του 424 ΓΣΝΕ Θεσσαλονίκης, Ταξίαρχος Γεώργιος Γκούβας, ο Διευθυντής της Γενικής Γραμματείας ΥΠΕΘΑ, Συνταγματάρχης Παναγιώτης Λυμπερέας, ο Αντισυνταγματάρχης Διευθυντής Θρησκευτικού του Γ’ΣΣ, Πρωτοπρεσβύτερος π. Ιωάννης Καραγιάννης, ο Αντιπρόεδρος της ΠΟΜΕΝΣ, Αθανάσιος Σαρρής, ο Οργανωτικός Γραμματέας της ΠΟΜΕΝΣ, Ηλίας Κολλύρης καθώς και στελέχη με τις συζύγους τους.

Η Λαϊδα Οικονόμου, έφυγε πλήρες ημερών, ευτυχώντας να δει το γιο της Αντώνη, να επιτυγχάνει σε όλους τους τομείς.

Η ταφή έγινε σε κλειστό οικογενειακό κύκλο στο κοιμητήριο της Θέρμης.

Καλό Παράδεισο!