13.3 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣΈρχεται και η μετακίνηση ανεμβολίαστων στρατιωτικών από τις ΛΑΦ

Έρχεται και η μετακίνηση ανεμβολίαστων στρατιωτικών από τις ΛΑΦ

Του Ηλία Προύφα

Από τις 19 Ιουλίου , είχαμε δημοσιεύσει στο kranosgr (Διαβάστε ΕΔΩ), ότι ο υποχρεωτικός εμβολιασμός στα υγειονομικά στελέχη των ΕΔ, θα γίνει πράξη όπως και εγένετο, παρόλο που κάποιοι αντιδρούσαν, ακόμη και με άσχημο διαδικτυακά τρόπο…

Μάλιστα μεταφέροντας πληροφορίες μας, κάναμε λόγο και για μετακίνηση ανεμβολίαστου προσωπικού (όχι μόνο σερβιτόρων) από επισιτιστικούς χώρους, όπως ΛΑΦ, ΚΨΜ κλπ, σε μονάδες, όχι ως τιμωρητικό μέτρο αλλά ως αναγκαίο και επιβεβλημένο, σύμφωνα με τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Πληροφορίες λοιπόν του kranosgr, αναφέρουν πως από την στιγμή που μπαίνουμε στο φθινόπωρο και θα αρχίσουν να λειτουργούν κλειστές αίθουσες, θα πρέπει το προσωπικό να είναι εμβολιασμένο.

Δεν μπορεί ο θαμώνας να υποχρεούται να επιδείξει πιστοποιητικό εμβολιασμού, για να καθίσει σε ”χακί” εστιατόριο, μπαρ, ΚΨΜ κλπ και το προσωπικό που θα τον ελέγξει να είναι ανεμβολίαστο. Όπως ο ιδιώτης θα έχει στην ταβέρνα, το μπαρ και το εστιατόριό του, εμβολιασμένο προσωπικό, για κλειστούς χώρους, αυτό θα πρέπει να ισχύει και για τις ΛΑΦ. Μπορεί ακόμη να μην είναι υποχρεωτικός ο εμβολιασμός, άλλα σύμφωνα με τον κ. Γεραπετρίτη, θα επεκταθεί.

Όσο και να γίνονται δυσάρεστοι οι δημοσιογράφοι, οι οποίοι μεταφέρουν πληροφορίες, το σίγουρο είναι πως πολλά θα αλλάξουν ακόμη στις ζωές μας και οι Ένοπλες Δυνάμεις, δεν μπορεί να εξαιρεθούν από τη νέα πραγματικότητα.

(Φωτό αρχείου)