13.3 C
Athens
Τετάρτη, 15 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΔΙΑΦΟΡΑΆννα Μαρία Τσικρικώνη - Φλώρου στον ΑΝΤ1: Γιατί με το Νίκο Χαρδαλιά...

Άννα Μαρία Τσικρικώνη – Φλώρου στον ΑΝΤ1: Γιατί με το Νίκο Χαρδαλιά στο Βόρειο Τομέα Αττικής

Του Ηλία Προύφα

Τους λόγους για τους οποίους κατέρχεται ως υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος στο Βόρειο Τομέα της Περιφέρειας Αττικής, με το Νίκο Χαρδαλιά, ανέλυσε στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 ”ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ”, η Άννα Μαρία Τσικρικώνη – Φλώρου.

Σε μια σύντομη μεν αλλά περιεκτική παρουσία συνομίλησε με τους Δημοσιογράφους Γιώργο Παπαδάκη και Μαρία Αναστασοπούλου για τη γνωριμία της με το Νίκο Χαρδαλιά και την κάθοδο στις εκλογές.

Η Άννα – Μαρία Τσικρικώνη λοιπόν είναι Οικονομολόγος, Απόφοιτος του Πανεπιστημίου Πειραιώς του Τμήματος Οργάνωση και Διοίκηση Επιχειρήσεων.


Εργάστηκε σε μεγάλες επιχειρήσεις του ιδιωτικού και Δημοσίου τομέα σε Ελλάδα και Κύπρο δραστηριοποιούμενη στον οικονομικό τομέα και στο τμήμα Διοικήσεως και Δημοσίων Σχέσεων.

Εκλέχτηκε πρώτη φορά το 2010 με το Συνδυασμό Νέα Πορεία του Δημάρχου Βασιλείου Ξύδη και στη συνέχεια το 2014 και το 2019 με το συνδυασμό «Μαζί για την Πόλη μας».


Έχει διατελέσει Αντιπρόεδρος ΔΟΠΑΠ, Αντιδήμαρχος Χολαργού, Αντιδήμαρχος Καθαριότητας Παπάγου Χολαργού , Αντιδήμαρχος Οικονομικών – Διοικητικών Υπηρεσιών και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης του Δήμου Παπάγου Χολαργού και Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής και μέλος της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής καθώς και Αντιπρόεδρος του Εποπτικού Συμβουλίου της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Αττικής.

Είναι παντρεμένη, με τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ, Στρατηγό Κωνσταντίνο Φλώρο και έχει δύο κόρες την Πένυ και τη Μαρία, οι οποίες διαγράφουν τις δικές τους επαγγελματικές επιτυχίες.