Του Ηλία Προύφα
Βαρύ πένθος έχει προκαλέσει στη Σχολή Ευελπίδων και στις Ένοπλες Δυνάμεις ο θάνατος 22χρονου μοτοσικλετιστή, ο οποίος έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής 7 Ιουνίου, στην Αγία Παρασκευή.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του kranosgr.com, ο 22χρονος ήταν Εύελπις Γ΄ Τάξης της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων, με την τραγική είδηση να σκορπά θλίψη στους συναδέλφους, τους φίλους και την οικογένειά του.
Το δυστύχημα σημειώθηκε λίγο μετά τη μία το μεσημέρι, στην περιοχή του Σταυρού Αγίας Παρασκευής, επί της λεωφόρου Μεσογείων, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Μαραθώνα.
Ο νεαρός οδηγός κινούνταν με τη μοτοσικλέτα του όταν, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, έχασε τον έλεγχο του δικύκλου και συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με Ι.Χ. αυτοκίνητο που κινούνταν στην ίδια κατεύθυνση, κοντά στη συμβολή της λεωφόρου Μεσογείων με τη λεωφόρο Λαυρίου.
Από τη σφοδρή σύγκρουση, η μοτοσικλέτα εξετράπη της πορείας της, ανετράπη και σύρθηκε στο οδόστρωμα, καταλήγοντας στο πεζοδρόμιο. Ο 22χρονος τραυματίστηκε θανάσιμα, ενώ η 23χρονη συνεπιβάτιδα της μηχανής τραυματίστηκε ελαφρά.
Στο σημείο έσπευσαν ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, τα οποία παρέλαβαν τους δύο επιβαίνοντες και τους μετέφεραν σε νοσοκομείο.
Την προανάκριση για τα ακριβή αίτια και τις συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το θανατηφόρο τροχαίο έχει αναλάβει το αρμόδιο Τμήμα Τροχαίας.
Η κηδεία του άτυχου 22χρονου θα τελεστεί στη γενέτειρά του, τη Δράμα.
Το Kranosgr εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στην οικογένεια, στους οικείους του και στη Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων.
