13.3 C
Athens
Πέμπτη, 4 Ιουνίου, 2026
ΑρχικήΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣΣΤΡΑΤΟΣ ΞΗΡΑΣΑΣΔΗΜ - Παρέλαση: ''Χακί'' συνδικαλιστής σε πρώτο πλάνο

ΑΣΔΗΜ – Παρέλαση: ”Χακί” συνδικαλιστής σε πρώτο πλάνο

Του Ηλία Προύφα

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται η φετινή στρατιωτική παρέλαση της 25ης Μαρτίου στη Θεσσαλονίκη, με τη συμμετοχή πλήθους στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων που τιμούν την εθνική επέτειο.

Ανάμεσα σε αυτούς, ξεχωρίζει και ένας «χακί συνδικαλιστής», γνωστός για τη συνολική του δραστηριότητα εντός και εκτός υπηρεσίας.

Ο λόγος για τον ΕΠΟΠ Επιλοχία Τεθωρακισμένων Γιάννη Γκόλη, ένα από τα πιο ενεργά μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Θεσσαλονίκης της ΠΟΜΕΝΣ.

Το Kranosgr τον συνάντησε σήμερα στην παραλιακή λεωφόρο της Θεσσαλονίκης, λίγο πριν την έναρξη της παρέλασης, όπου σε λίγη ώρα θα παρελάσει με την 34η Επιλαρχία Μέσων Αρμάτων.

Με επαγγελματισμό, συνέπεια και διαρκή παρουσία στα ζητήματα που απασχολούν τα στελέχη, ο Γιάννης Γόλης αποτελεί χαρακτηριστικό παράδειγμα στρατιωτικού που συνδυάζει την επιχειρησιακή του αποστολή με ενεργό συνδικαλιστική δράση.

Η παρουσία του στη σημερινή παρέλαση αναμένεται να μην περάσει απαρατήρητη, επιβεβαιώνοντας ότι πίσω από τη στολή υπάρχουν άνθρωποι με άποψη, δράση και ουσιαστική προσφορά.