Του Ηλία Προύφα
Άτυπη ενημέρωση για τους επιτυχόντες μαθητές στις Ανώτατες Στρατιωτικές Εκπαιδευτικές Σχολές και στις Ανώτερες Στρατιωτικές Σχολές Υπαξιωματικών, ενόψει της κατάταξής τους, αφορά το Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας που θα πρέπει να έχουν μαζί τους.
Σύμφωνα με τις διευκρινιστικές οδηγίες, οι επιτυχόντες σε ΑΣΕΙ και ΑΣΜΥ οφείλουν κατά την ημέρα της κατάταξής τους να φέρουν υποχρεωτικά Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας νέου τύπου, δηλαδή την πολιτική ταυτότητα.
Η οδηγία αφορά τους επιτυχόντες σε ΣΣΕ, ΣΝΔ, ΣΙ, ΣΣΑΣ, ΣΑΝ, καθώς και σε ΣΜΥ, ΣΜΥΝ και ΣΜΥΑ. Όσοι δεν διαθέτουν ήδη ταυτότητα νέου τύπου καλούνται να μεριμνήσουν εγκαίρως για την έκδοσή της, ώστε να μην αντιμετωπίσουν πρόβλημα κατά την ημέρα παρουσίασής τους στη Σχολή.
Ακολουθεί η σχετική ενημέρωση:
ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ
Σχετικά με το Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας
των Επιτυχόντων σε ΑΣΕΙ – ΑΣΜΥ
Γνωρίζεται ότι οι επιτυχόντες μαθητές σε ΑΣΕΙ (ΣΣΕ – ΣΝΔ – ΣΙ – ΣΣΑΣ – ΣΑΝ) και ΑΣΜΥ (ΣΜΥ – ΣΜΥΝ – ΣΜΥΑ) οφείλουν, κατά την ημέρα της κατάταξής τους, να φέρουν υποχρεωτικά Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας (ΔΑΤ) Νέου Τύπου (Πολιτική Ταυτότητα).
Οι επιτυχόντες που δεν διαθέτουν ήδη Ταυτότητα Νέου Τύπου, παρακαλούνται να μεριμνήσουν εγκαίρως για την έκδοσή της πριν από την κατάταξή τους.
