13.3 C
Athens
Τρίτη, 29 Σεπτεμβρίου, 2020
Αρχική ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ Ευχαριστήριο στο Δκτη 1ης Μεραρχίας Υποστράτηγο Πέτρο Δεμέστιχα

Ευχαριστήριο στο Δκτη 1ης Μεραρχίας Υποστράτηγο Πέτρο Δεμέστιχα

Την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2018 το πρωί στην αίθουσα της Λέσχης Αξιωματικών Φρουράς Βέροιας πραγματοποιήθηκε μια εκδήλωση αγάπης και προσφοράς με σκοπό την οικονομική ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου της ενορίας Υπαπαντής του Χριστού Βεροίας. Οι κυρίες του Ενοριακού Φιλόπτωχου Ταμείου της Υπαπαντής προσέφεραν καφέ, πίττες και γλυκά σε όσους που πρόθυμα έσπευσαν και γέμισαν ασφυκτικά την αίθουσα της ΛΑΦ Βεροίας. Στην εκδήλωση μίλησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας με θέμα την φιλανθρωπία. Με την παρουσία τους τίμησαν την εκδήλωση ο πρωτοσύγγελος της Μητροπόλεως μας και πρόεδρος του Γενικού Φιλόπτωχου Ταμείου πατήρ Αθηναγόρας Μπίρδας, ο διευθυντής τύπου του ιδιαιτέρου γραφείου του Μητροπολίτου μας πατήρ Γεράσιμος Μπεκές Η πρώην Δήμαρχος και άλλοι πολλοί. Στην ορχήστρα έπαιξαν παιδιά από το Μουσικό Σχολείο της Βέροιας. Τραγούδησαν τα παραδοσιακά κάλαντα τα παιδιά του κατηχητικού της ενορίας. Ακολούθησε λαχειοφόρος αγορά με πολλά και όμορφα δώρα πού πρόσφεραν με μεγάλη προθυμία και ευχαρίστηση πολλοί καταστηματάρχες της πόλης μας. Για την όμορφη αυτή εκδήλωση αγάπης θα ήθελα από καρδίας να ευχαριστήσω όλους όσους συντέλεσαν στην άρτια πραγματοποίηση της.

insurancehellas.gr

Τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη μας κ.κ. Παντελεήμονα, ο οποίος είναι η ψυχή όλων των φιλανθρωπικών προσπαθειών της τοπικής μας εκκλησίας.

Τον Στρατηγό της Ι Μεραρχίας πεζικού κ. Δεμέστιχα Πέτρο, τον διεθυντή του 9ου επιτελικού γραφείου κ. Παντελίδη Γρηγόρη, τον διευθυντής της ΛΑΦ Βέροιας κ. Ταμπάκη Μιχάλη και όλους τους συνεργάτες τους για την παραχώρηση της αίθουσας και την φιλική εξυπηρέτησή τους.

Τα παιδιά του Μουσικού Σχολείου της Βέροιας που έπαιξαν στην ορχήστρα αφιλοκερδώς, Σαρήογλου Αναστάσιο πιάνο, Τσιάμη Αλέξανδρο κλαρίνο, Ηλιάδη Νίκο κρουστά καθώς και τη διεύθυνση του σχολείου που ευγενικά παραχώρησε τον ενισχυτή για την ηχητική κάλυψη της εκδήλωσης.

Τους χορηγούς της εκδήλωσης: ΠΑΠΑΧΑΤΖΗ ΑΡΓΥΡΩ Ξένες γλώσσες, ΟRIENTO ΝΙΚΟΛΑΙΔΗΣ Χαλιά, PAPILLON Παιδικά, HAIR SHOP Καλλυντικά, ΓΚΙΛΙΝΑ ΜΑΓΔΑ Φωτογραφείο, MP BEEN Ένδυση, ΕΠΙΚΑΙΡΟ Βιβλιοπωλείο,  ΑΝΤΩΝΙΑΔΟΥ «ΤΖΑ» Παιχνίδια, ΓΑΤΗΣ Ένδυση, BENETTON Παιδικά, ΑΡΓΥΡΙΟΥ ΜΑΡΙΑ Είδη δώρων, ΚΑΡΑΞΙΑΝΝΗΣ Είδη προικός, ΤΣΑΜΗΤΡΟΣ Είδη ζωγραφικής, ΜΑΡΚΑΚΗΣ Είδη προικός, SMART KIDS Παιδικά, DICALVO Ένδυση, PETIT Παιδικά, ΟΙΚΙΑ INTERIOR DESIGN Παιδικά, ΧΩΜΑΤΑΣ Υαλικά, MAKE UP Καλλυντικά, LANA Παιδικά, AMARANTO Είδη δώρων, ONE SHOP VEROIA Είδη δώρων, TOUCH ACCESSIRIES Είδη δώρων, ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ Παιδικά, VICKO Υαλικά, ΓΑΪΤΑΝΙΔΗΣ Καλλυντικά, ΤΣΟΛΑΚΟΥ ΚΑΤΙΝΑ Είδη προικός, ΜΟΥΡΤΖΙΛΑΣ Φαρμακείο, ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ – ΠΟΡΦΥΡΗ Φαρμακείο, ΠΕΤΡΟΣ Υαλικά, ΕΜΜΑΝΟΥΗΛΙΔΗΣ ΝΙΚΟΣ Αλυσοπρίονα, ΚΟΥΓΙΟΥΜΤΖΙΔΗΣ HOME Είδη προικός, ΚΑΨΑΛΟΣ ΜΙΧΑΛΗΣ Φωτογραφείο, ΠΑΝΙΚΑΣ Εστιατόριο, MAXI Χαρτικά, ΓΑΒΡΙΗΛΙΔΗΣ Κοσμήματα, ΛΑΓΟΠΟΥΛΟΥ ΗΛΙΑΝΑ  Ανθοπωλείο. Επίσης τους ανώνυμους χορηγούς.

Τις κυρίες του Ενοριακού Φιλόπτωχου Ταμείου της Υπαπαντής Βεροίας που έφεραν όλο το βάρος της ετοιμασίας των κερασμάτων και της εξυπηρέτησης. Η προσφορά τους στο να λειτουργεί καθημερινά το Κοινωνικό Παντοπωλείο της ενορίας μας είναι μεγάλη. Ενδεικτικά αναφέρω πως πέρυσι μοιράστηκαν πάνω από χίλια δέματα σε απόρους αδελφούς μας και εφέτος είναι πολύ περισσότερα.

Τον ραδιοφωνικό σταθμό της Μητροπόλεώς μας «Παύλειο Λόγο» καί τόν υπεύθυνο του κ Σπανίδη Άκη, τις εφημερίδες  «Λαός» και «Ημερήσια» καθώς και τα ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης:  Πληροφοριοδότης, Φαρέτρα, ‘Επεα Πτεροέντα και βέροιανετ που προέβαλλαν αυτήν την εκδήλωση.

Ιδιαίτερα να ευχαριστήσω αυτούς που στήριξαν την εκδήλωση αυτή και στηρίζουν συνεχώς το έργο της αγάπης για τους «ελαχίστους» των αδελφών μας. Εύχομαι ο Χριστός να τούς έχει πάντα φίλους του.

Τις καλύτερες ευχές μου για υγεία, μακροημέρευση και ευλογημένα Χριστούγεννα.


Ο πρόεδρος του Ενοριακού Φιλοπτώχου Ταμείου Υπαπαντής Βεροίας