13.3 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣΣΤΡΑΤΟΣ ΞΗΡΑΣΌταν ο Διοικητής χαίρει της εκτίμησης των στελεχών του

Όταν ο Διοικητής χαίρει της εκτίμησης των στελεχών του

Του Ηλία Προύφα

Μία ευχάριστη έκπληξη όπως μαθαίνουμε στο kranosgr, από Πεζικάριους στη Σάμο, περίμενε πριν λίγες μέρες το Διοικητή του 298 Μ/Κ Τ.Ε, Αντισυνταγματάρχη Πεζικού Τελιγιανίδη Θεοφύλακτο και τον Ανθυπολοχαγό Μιχελάκο Αγησίλαο, οι οποίοι γιόρταζαν τα γενέθλιά τους.

Μετά την ολοκλήρωση του ημερήσιου προγράμματος και κατά την ώρα της λήξης του ωραρίου, τα στελέχη πραγματοποίησαν μια μικρή γιορτή για να ευχηθούν στο Διοικητή και το συνάδελφό τους.

Ωραίες ανθρώπινες στιγμές, όπως μας μετέφεραν συμμετέχοντες, σε μια μάχιμη μονάδα, η οποία και βρίσκεται σε πλήρη επιχειρησιακή ετοιμότητα και ξέρει να τιμά όταν πρέπει τα στελέχη της.

Βέβαια το μάχιμο αλλά και οικογενειακό κλίμα το έχει εμφυσήσει σε μεγάλο βαθμό και το ”χακί” αφεντικό του νησιού, Ταξίαρχος Νίκος Γκρέτσας, που καθημερινά περιοδεύει στις μονάδες, δίνοντας τις απαραίτητες κατευθύνσεις και συνομιλώντας με τα στελέχη.

Αυτό είναι το κλίμα που επικρατεί στο ΣΞ και γενικότερα στις ΕΔ και όχι οι καταγγελίες για μονάδες που κάποιοι έχουν κάνει…επιστήμη.

Ναι μεν κατά καιρούς υπάρχουν και προβλήματα σε στρατόπεδα, που πρέπει να αναδεικνύονται, αλλά σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν πλειοψηφία.