13.3 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣΨεύτικοι, συκοφαντικοί και αναπόδεικτοι οι ισχυρισμοί για τον ΑΓΕΕΘΑ και την οικογένειά...

Ψεύτικοι, συκοφαντικοί και αναπόδεικτοι οι ισχυρισμοί για τον ΑΓΕΕΘΑ και την οικογένειά του

Συνεχίζει να ασκεί τα καθήκοντά του και επιφυλάσσεται παντός νομίμου δικαιώματος

Του Ηλία Προύφα

Έχοντας στον πλευρό του την κυβέρνηση, στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων, εν ενεργεία και εν αποστρατεία και Έλληνες πολίτες, ο επιτυχημένος στο έργο που η πολιτεία του ανέθεσε, Αρχηγός ΓΕΕΘΑ, Στρατηγός Κωνστανταντίνος Φλώρος, διαψεύδει με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο τις κατηγορίες που αποδίδονται μέσω δημοσιευμάτων, εναντίον του ιδίου και μελών της οικογενείας του.

Επιφυλασσόμενος παντός νομίμου δικαιώματος, συνεχίζει να ασκεί απρόσκοπτα τα καθήκοντα που η πολιτεία του έχει αναθέσει.

Όπως τονίζεται σε ανακοίνωση:

Η επιχειρούμενη υπονόμευση του ηθικού κύρους και της ακεραιότητας του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ σε μια ιδιαίτερα κρίσιμη για την χώρα συγκυρία είναι προδήλως υποκινούμενη και εξυπηρετεί αλλότρια συμφέροντα.

Επειδή, η πρωτοφανής στην ελληνική πολιτική ιστορία επίθεση λάσπης επεκτείνεται σε τεχνηέντως κατασκευασμένα αφηγήματα περί δήθεν περιουσίας του ιδίου ή μελών της οικογένειας του, η απάντηση είναι ξεκάθαρη: η οικονομική κατάσταση του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ περιγράφεται λεπτομερώς -όπως προβλέπεται- στα “Πόθεν Έσχες” πού έχουν κατατεθεί και στα “Ε9” και είναι στη διάθεση των αρμοδίων.Το ίδιο συμβαίνει και με τις δηλώσεις των μελών της οικογένειας του.

Οι δήθεν ισχυρισμοί είναι απολύτως ψεύτικοι, συκοφαντικοί, αναπόδεικτοι και εκτός πάσης πραγματικότητας. Δεν πρόκειται δε επ’ ουδενί να αλλοιώσουν την σχέση εμπιστοσύνης με την πολιτική ηγεσία και με το ΚΥΣΕΑ.

Ο ΑΓΕΕΘΑ επιφυλάσσεται παντός νόμιμου δικαιώματός του και συνεχίζει να ασκεί απρόσκοπτα τα καθήκοντα, που η Πατρίδα τού έχει αναθέσει, πιστός στον όρκο του, στο Σύνταγμα και στους νόμους του κράτους.