13.3 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ''Χτύπησε στόχο ο Στρατηγός Κων. Φλώρος'': Νέος εκπρόσωπος τύπου ΓΕΕΘΑ ο Συνταγματάρχης...

”Χτύπησε στόχο ο Στρατηγός Κων. Φλώρος”: Νέος εκπρόσωπος τύπου ΓΕΕΘΑ ο Συνταγματάρχης Κώστας Συρλαντζής

Του Ηλία Προύφα

Βρήκε στόχο για μία ακόμη φορά, όσον αφορά και τις επιλογές των συνεργατών του, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ, Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος, με την τοποθέτηση του Συνταγματάρχη Κώστα Συρλαντζή, ως νέου εκπροσώπου τύπου ΓΕΕΘΑ.

Άριστος γνώστης των θεμάτων επικοινωνίας και όχι μόνο, διετέλεσε επί σειρά ετών επιτυχώς, διευθυντής επιτελικού γραφείου και εκπρόσωπος τύπου του Δ’ΣΣ, στους Αντιστράτηγους Λαλούση, Ιλαρίδη και Χουδελούδη, διαχειρίζοντας το επικοινωνιακό κομμάτι σε κρίσιμες και έκτακτες καταστάσεις, όπως η απόπειρα λαθροεισβολής στον Έβρο.

Διατηρώντας άριστη σχέση με όλους τους δημοσιογράφους της Βορείου Ελλάδος, διαπιστευμένους και των τοπικών μέσων μαζικής ενημέρωσης, είναι παραπάνω από σίγουρο ότι θα βοηθήσει σε μεγάλο βαθμό το επικοινωνιακό κομμάτι του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ, Στρατηγού Κωνσταντίνου Φλώρο, ακολουθώντας τα βήματα του προκατόχου του Συνταγματάρχη Γιάννη Σηφάκη, ο οποίος οδεύει προς σχηματισμό για χρόνο διοίκησης.

Να σημειώσουμε ότι ο Συνταγματάρχης Κώστας Συρλαντζής, προέρχεται από το όπλο του Πυροβολικού, είναι της ΣΣΕ, Τάξεως 91, από την οποία προέρχονται και οι τέως εκπρόσωποι τύπου του ΓΕΣ, Ταξίαρχος Ιωάννης Χειμαριός και Συνταγματάρχης, Μιχάλης Ψαρομιχαλάκης.

Καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα!