13.3 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΜΥΝΑΣΧριστουγεννιάτικες στιγμές χαλάρωσης για τον ΥΕΘΑ Ν. Παναγιωτόπουλο με τον επιστήθιο φίλο...

Χριστουγεννιάτικες στιγμές χαλάρωσης για τον ΥΕΘΑ Ν. Παναγιωτόπουλο με τον επιστήθιο φίλο του Χρήστο Πριονίδη

Του Ηλία Προύφα

Τον πολύ καλό του φίλο, Αντιδήμαρχο Ελευθερούπολης, Παγγαίου Καβάλας, Χρίστο Πριονίδη, ευχήθηκε χθες από κοντά ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος.

Επιστήθιος φίλος του Καβαλιώτη Βουλευτή της ΝΔ, ΥΕΘΑ Νίκου Παναγιωτόπουλου, ο Χρίστος Πριονίδης, θεωρείται ένας από τους καλύτερους και πιο αγαπητούς αυτοδιοικητικούς ολόκληρης της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας.

Ανιδιοτελής, υπέρ δραστήριος και κυρίως ειλικρινής και όχι πολιτικάντης, με μεγάλη αγάπη για τον τόπο του, έχει αναδειχθεί ως ένας από τους πιο έμπιστους συνεργάτες του Νίκου Παναγιωτόπουλου, αν όχι ο πρώτος στην Καβάλα. Δεν είναι τυχαίο αυτό που μας μετέφερε κάτοικος της περιοχής, λέγοντας χαρακτηριστικά ”Ο Νίκος είχε δύο βασικούς ”κυματοθραύστες” στην Καβάλα, τη συχωρεμένη πρώην Αντιδήμαρχο, Εφοριακό Μαρία Φραντζεσκάκη, που έφυγε πρόσφατα από τη ζωή και τον Αντιδήμαρχο Ελευθερών , Δήμου Παγγαίου, Χρίστο Πριονίδη”.

Χθες ανήμερα των Χριστουγέννων, ο ΥΕΘΑ Νίκος Παναγιωτόπουλος, ο οποίος μετά τις επιτυχίες του Υπουργείου Άμυνας, σε όλους τους τομείς και κυρίως στα εξοπλιστικά, απολαμβάνοντας λίγες προσωπικές στιγμές χαλάρωσης στην ιδιαίτερη πατρίδα του την Καβάλα, δεν ξέχασε τον Χρίστο Πριονίδη, όπως δεν είναι αγνώμων και δεν ξεχνά τους φίλους του, τον οποίο ευχήθηκε από κοντά.

Περιχαρής για την τιμή που του έκανε ο Νίκος Παναγιωτόπουλος, ο Αντιδήμαρχος ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ, ανέφερε χαρακτηριστικά: