13.3 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΜΥΝΑΣΧαρδαλιάς: ''Μοναδική η εκδήλωση για τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων''

Χαρδαλιάς: ”Μοναδική η εκδήλωση για τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων”

Του Ηλία Προύφα

Εντυπωσιασμένος εμφανίστηκε στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Χαρδαλιάς, σχετικά με την εκδήλωση του ΓΕΕΘΑ, για τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά:

Μια μοναδική εκδήλωση αφιερωμένη στις γυναίκες και τους άνδρες που υπηρετούν το εθνόσημό μας διοργάνωσε, για πρώτη φορά χθες το βράδυ, το Γενικό Επιτελείο Εθνικής Άμυνας.

Στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (Αίθουσα Σταύρος Νιάρχος – Εθνική Λυρική Σκηνή), είχα τη χαρά και την τιμή να παραβρεθώ σε μία εξαιρετική βραδιά που ολοκλήρωσε με τον ομορφότερο τρόπο τους εορτασμούς για την Ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων που φέτος μάλιστα συμπληρώνουν τα 200 χρόνια της νεότερης Ιστορίας τους.

Στους ανθρώπους που έχουν ορκισθεί να υπερασπίζονται με πίστη και αφοσίωση «μέχρι της τελευταίας ρανίδας του αίματός τους» την Πατρίδα μας, οφείλουμε ένα μεγάλο, έμπρακτο ευχαριστώ. Είμαστε, πολιτική και στρατιωτική ηγεσία του ΥΠΕΘΑ, πάντα δίπλα σας!

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους η Α.Ε. Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου και ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ενώ χαιρετισμό απηύθυναν ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος και ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος.

Παρόντες ήταν επίσης, μέλη του Υπουργικού Συμβουλίου, Πρέσβεις και εκπρόσωποι Ξένων Πρεσβειών, οι Αρχηγοί των τριών Κλάδων των Ενόπλων Δυνάμεων, ο Γενικός Γραμματέας του ΥΠΕΘΑ Αντώνιος Οικονόμου, οι Αρχηγοί της Ελληνικής Αστυνομίας και του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης και της Εκκλησίας αλλά και στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας.

Ιδιαίτερα συγκινητική στιγμή της χθεσινής βραδιάς ήταν η βράβευση από τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ της Ειρήνης Κατσοτούρχη, της αγαπημένης μας κυρά – Ρηνιώς της μοναδικής κατοίκου της Κινάρου που μας έκανε την τιμή να βρίσκεται για λίγο κοντά μας μακριά από το αγαπημένο της ακριτικό νησί.