13.3 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣΦόρεσε το κοστούμι του και πήγε στους απόστρατους αξιωματικούς ο Διοικητής του...

Φόρεσε το κοστούμι του και πήγε στους απόστρατους αξιωματικούς ο Διοικητής του Δ’ΣΣ Άγγελος Ιλαρίδης

Του Ηλία Προύφα

Με κοστούμι και όχι με τη στολή του, συμμετείχε στην τελετή παράδοσης – παραλαβής του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Απόστρατων Αξιωματικών Στρατού, Παράρτημα Ξάνθης, ο Διοικητής του Δ’ΣΣ, Αντιστράτηγος Άγγελος Ιλαρίδης.

Αν και σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της ΕΑΑΣ Ξάνθης, έδωσε το παρόν στην τελετή ως Διοικητής του Δ’Σώματος Στρατού, προτίμησε, άγνωστο γιατί, το κοστούμι και όχι τη στρατιωτική του περιβολή.

Μάλιστα όπως φαίνεται στη φωτό, στην τελετή η οποία πραγματοποιήθηκε εντός στρατιωτικού χώρου και συγκεκριμένα στο θερινό αναψυκτήριο του Δ’ΣΣ, έγινε και επίδοση τιμητικής πλακέτας.

Δε γνωρίζουμε τα του πρωτοκόλλου, πάντως όπως ενθυμούμαστε, στην αντίστοιχη τελετή της κεντρικής ΕΑΑΣ που πραγματοποιήθηκε πριν ένα μήνα, τόσο ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ, Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος, όσο και ο Αρχηγός ΓΕΣ, Αντιστράτηγος Χαράλαμπος Λαλούσης, παρευρέθηκαν με τις στρατιωτικές τους στολές.

Θεωρούμε ότι η εμφάνιση στη συγκεκριμένη τελετή με κοστούμι και όχι με στολή, είναι μια τυχαία ενέργεια και όχι κάποια συμβολική κίνηση του Στρατηγού Ιλαρίδη.