13.3 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΕΛΛΑΔΑ"Φρένο" Μητσοτάκη στα σενάρια για ανασχηματισμό: "Αλλαγές εν μέσω κρίσης, δεν γίνονται"

“Φρένο” Μητσοτάκη στα σενάρια για ανασχηματισμό: “Αλλαγές εν μέσω κρίσης, δεν γίνονται”

“Φρένο” στα σενάρια περί ανασχηματισμού βαζει ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρωθυπουργός συνομιλώντας με συνεργάτες του εμφανίστηκε ενοχλημένος από τα σενάρια περί αλλαγών στο κυβερνητικό σχήμα, τα οποία δημοσιεύονται στον κυριακάτικο Τύπο.

Με τη φράση “αλλαγές εν μέσω κρίσης, δεν γίνονται” ο κ. Μητσοτάκης έκλεισε, σύμφωνα με πληροφορίες, το ζήτημα, τουλάχιστον ως προς τον άμεσο χρόνο. Οι αλλαγές στο κυβερνητικό σχήμα μεταφέρονται, πλέον, για το μέλλον.

Κυβερνητικές πηγές ανέφεραν ότι τα σενάρια περί ανασχηματισμού δεν βοηθούν στην παρούσα φάση και αποπροσανατολίζουν το έργο της κυβέρνησης, καθώς η μάχη για την αντιμετώπιση της πανδημίας δεν έχει τελειώσει. Ο προσανατολισμός της κυβέρνησης, τόνιζαν, είναι η επανεκκίνηση του τουρισμού και της οικονομικής δραστηριότητας, η αντιμετώπιση των προβλημάτων απασχόλησης και η διατήρηση των θέσεων εργασίας.

ΠΗΓΗ: https://www.thetoc.gr/politiki/article/freno-mitsotaki-sta-senaria-gia-anasximatismo-allages-en-meso-krisis-den-ginontai/