13.3 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΜΥΝΑΣΦοβερή σύμπτωση: Βουλευτές του ΚΙΝΑΛ κατέθεσαν στον Παναγιωτόπουλο, ερώτηση με το ίδιο...

Φοβερή σύμπτωση: Βουλευτές του ΚΙΝΑΛ κατέθεσαν στον Παναγιωτόπουλο, ερώτηση με το ίδιο θέμα που είχε καταθέσει το 2018 ο Κικίλιας στον Καμμένο

Του Ηλία Προύφα

Ερώτηση με το ίδιο θέμα που είχε καταθέσει το 2018, ως τομεάρχης Άμυνας της Νέας Δημοκρατίας, ο νυν Υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας, κατέθεσαν πριν λίγες ημέρες οι Βουλευτές του ΚΙΝΑΝ, Βασίλης Κερκέρογλου και Ευαγγελία Λιακούλη.

Όπως αποδεικνύεται από την ιστοσελίδα της Βουλής, τα δύο κοινοβουλευτικά στελέχη του ΚΙΝΑΛ, κατέθεσαν στις 29/6/2020, την ερώτηση με αριθμό 7790 και θέμα: «Υπόνοιες για αδιαφανείς διαδικασίες στην επιλογή των Στελεχών, τα οποία παρέμειναν στις τάξεις των Ενόπλων Δυνάμεων ως ΕΟΘ (Εκτός οργανικών θέσεων), σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 4494/2017».

Το ίδιο ακριβώς θέμα, είχε καταθέσει σε ερώτηση το 2018, ο Βουλευτής της τότε Αξιωματικής Αντιπολίτευσης και νυν Υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας.

Μάλιστα τα κείμενα των δύο ερωτήσεων, εκτός των δύο τελευταίων παραγράφων και του ενός επιπλέον ερωτήματος που υπάρχουν στην ερώτηση του ΚΙΝΑΛ, το υπόλοιπο είναι ακριβώς το ίδια.

Φοβερή σύμπτωση!

Δείτε τα δύο κείμενα των ερωτήσεων:

Ερώτηση Βασίλη Κικίλια 2018

Ερώτηση ΚΙΝΑΛ 2020