13.3 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΔΙΑΦΟΡΑΥποψηφιότητα Σχη ε.α – Αντιδημάρχου Φυλής Νίκου Χατζητρακόσια στις εκλογές της 8ης...

Υποψηφιότητα Σχη ε.α – Αντιδημάρχου Φυλής Νίκου Χατζητρακόσια στις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου

Υποψήφιος και πάλι στις Δημοτικές Εκλογές της 8ης Οκτωβρίου στο Δήμο Φυλής θα είναι ο Σχης ε.α. και νυν Αντιδήμαρχος Νίκος Χατζητρακόσιας, με την παράταξη «Νέα εποχή» του Δημάρχου Χρήστου Παππού ο οποίος δηλώνει, «ότι πρόκειται για το συνεργάτη του που έχει προσφέρει πολλά τα τελευταία χρόνια τόσο στον κρίσιμο χώρο της πολεοδομίας, όσο και στο οικοδόμημα της εκπαίδευσης, συμβάλλοντας ουσιαστικά στην ίδρυση, τη λειτουργία και τη συντήρηση των σχολείων του Δήμου, τηρώντας τη δέσμευσή προς τους συνδημότες μας ότι η παιδεία αποτελεί προτεραιότητά μας».

Ο Νίκος Χατζητρακόσιας με αίσθημα ευθύνης και σεβασμού για τη πόλη που ζει και τους ανθρώπους της, ζητά την ανανέωση της εμπιστοσύνη τους για να συνεχίσει μετά από εννέα χρόνια να συνεχίσει να συμβάλει με συνέπεια και αποτελεσματικότητα στη πορεία ανάπτυξης και προόδου του Δήμου.

Του ευχόμαστε καλή επιτυχία, παραθέτοντας το σύντομο βιογραφικό του.

-Ο Νίκος Χατζητρακόσιας γεννήθηκε στο Βόλο και είναι απόφοιτος της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων ( ΣΣΕ 1990)

-Αποφοίτησε από το Τμήμα Χημικών Μηχανικών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου το 2001, λαμβάνοντας τιμητική διάκριση αριστείας από το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας.

-Το 2022, απέκτησε Μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών στη «Δημόσια Διοίκηση», αποφοιτώντας με τιμητική βράβευση (1ος επιτυχόντας ) από το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας.

-Στις Δημοτικές εκλογές των 2014 και 2019, εξελέγη Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Φυλής και μέχρι σήμερα έχει τις αρμοδιότητες του Αντιδημάρχου Πολεοδομίας, του Προέδρου της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας, του Προέδρου Ν.Π.Δ.Δ. Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής και του Αντιπροέδρου της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής.

-Ανέπτυξε ιδιαίτερη κοινωνική δράση για 15 περίπου χρόνια, συμμετέχοντας στο γονεϊκό κίνημα κι εκλέχτηκε Πρόεδρος σε Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων, στην Ένωση Συλλόγων Γονέων Άνω Λιοσίων (για δύο συνεχείς θητείες) και στην Ομοσπονδία Γονέων Περιφέρειας Αττικής

-Έχει εθελοντικά, διδάξει ως καθηγητής θετικών επιστημών σε πολλά κοινωνικά φροντιστήρια.

-Είναι Αντιπρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Θεσσαλών του Δήμου Φυλής

-Τα έτη 2018 και 2023 δημοσίευσε αντίστοιχα ποιητικές συλλογές με τίτλο «Μαζί να ταξιδέψουμε» και «Μαζί δρόμος φωτεινός »