13.3 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙΥποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος με το Χρήστο Μέτιο ο Πρόεδρος της ΕΑΑΣ Αλεξανδρούπολης...

Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος με το Χρήστο Μέτιο ο Πρόεδρος της ΕΑΑΣ Αλεξανδρούπολης Αντγος ε.α Πρόδρομος Φωτακίδης

Του Ηλία Προύφα

Την υποψήφιότητα του για τις Περιφερειακές εκλογές του Οκτωβρίου, με το συνδυασμό του νυν Περιφερειάρχη ΑΜ-Θ, Χρήστου Μέτιου, ανακοίνωσε και επίσημα ο Πρόεδρος της ΕΑΑΣ Αλεξανδρούπολης, Αντιστράτηγος ε.α Πρόδρομος Φωτακίδης.

Η αποδοχή της πρότασης από τον Περιφερειάρχη, έγινε από το Στρατηγό Φωτακίδη, την ημέρα του εορτασμού του Προστάτη του Στρατού Ξηράς, Αγίου Γεωργίου και χθες κοινοποιήθηκε και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Να σημειώσουμε ότι, ο Στρατηγός Πρόδρομος Φωτακίδης, διετέλεσε με επιτυχία, πρώτος Συντονιστής Πολιτική Προστασίας στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης (θέση από την οποία παραιτήθηκε για να κατέβει στις εκλογές του Οκτωβρίου.

Στο μήνυμά του ανέφερε χαρακτηριστικά:

Μετά από 3.5 χρόνια ενασχόλησής μου με τα κοινά ως Περιφερειακός Συντονιστής Πολιτικής Προστασίας της ΑΜΘ, ήρθε η ώρα να ανανεώσω την προσπάθειά μου στο κοινό όραμα και στόχο της Νέας Περιφερειακής Αναγέννησης με το Περιφερειάρχη μας τον Χρήστο Μέτιο.

Τον ευχαριστώ που με τιμά με την εμπιστοσύνη του, μετέχοντας στο ψηφοδέλτιο ως υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος στην Π.Ε Έβρου, στις επερχόμενες εκλογές του Οκτ 2023.

Πρόδρομος Φωτακίδης

Αντιστράτηγος ε.α.

Πρόεδρος ΕΑΑΣ Παράρτημα Αλεξ/πολης.