13.3 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΛΛΑΔΑΥποψήφιος Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου ο Στρατηγός Αλκ. Στεφανής

Υποψήφιος Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου ο Στρατηγός Αλκ. Στεφανής

Σίγουρη θα πρέπει να θεωρείται σύμφωνα με τα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ, η απόδοση χρίσματος στον Αλκιβιάδη Στεφανή στην περιφέρεια Βορείου Αιγαίου

Αν και το αρχικό χρονοδιάγραμμα προέβλεπε τις επίσημες ανακοινώσεις των χρισμάτων στους υποψήφιους περιφερειάρχες να γίνονται κατά τη διάρκεια της χθεσινής μέρας, το γεγονός ότι δεν είχε γίνει το ραντεβού με την Ρόδη Κράτσα, σε συνδυασμό με το ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης βρίσκεται εκτός Ελλάδος, μετέθεσαν τα επίσημα μαντάτα είτε για την Πέμπτη, είτε για την Παρασκευή. Πάντως, πέραν των Ιονίων Νήσων, οι άλλες δύο περιφέρειες που είχαν καθυστερήσει την ανακοίνωση των χρισμάτων ήταν αυτή της Πελοποννήσου, στην οποία έχει «κλειδώσει» η υποψηφιότητα του Δημήτρη Πτωχού, και η Βορείου Αιγαίου, που θα πρέπει να θεωρείται σίγουρη η απόδοση χρίσματος στον Αλκιβιάδη Στεφανή, όπως αναφέρει η στήλη Big Mouth του powergame.gr.

Τι αναφέρει το Βig Mouth

-Αν και το αρχικό χρονοδιάγραμμα προέβλεπε τις επίσημες ανακοινώσεις των χρισμάτων στους υποψήφιους περιφερειάρχες να γίνονται κατά τη διάρκεια της χθεσινής μέρας, το γεγονός ότι δεν είχε γίνει το ραντεβού με την Κράτσα, σε συνδυασμό με το ότι ο πρόεδρος Μητσοτάκης βρίσκεται εκτός Ελλάδος, μετέθεσαν τα επίσημα μαντάτα είτε για την Πέμπτη, είτε για την Παρασκευή. Πάντως, πέραν των Ιονίων Νήσων, οι άλλες δύο περιφέρειες που είχαν καθυστερήσει την ανακοίνωση των χρισμάτων ήταν αυτή της Πελοποννήσου, στην οποία έχει «κλειδώσει» η υποψηφιότητα του Δημήτρη Πτωχού, και η Βορείου Αιγαίου, που θα πρέπει να θεωρείται σίγουρη η απόδοση χρίσματος στον Αλκιβιάδη Στεφανή. Πάντως, πρέπει να σας πω ότι εξ όσων πληροφορούμαι, για τη συγκεκριμένη περιφέρεια κατέθεσε διαφορετική πρόταση ο βουλευτής Λέσβου, Χαράλαμπος Αθανασίου. Ωστόσο, η επιλογή του προσώπου κρίθηκε χαμηλού βεληνεκούς και, όπως σημείωναν με νόημα στελέχη της Πειραιώς, «είχε στόχο την πανηγυρική επικράτηση Μουντζούρη». Απεναντίας, η υποψηφιότητα Στεφανή αναμένεται να δυσκολέψει τη ζωή του νυν περιφερειάρχη, που είναι και το ζητούμενο.