13.3 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣΣΤΡΑΤΟΣ ΞΗΡΑΣΥποστράτηγος Μπακιρτζής σε ΑΓΕΣ Χουδελούδη: ''Όλα έτοιμα για να παραθερίσουν 60 οικογένειες...

Υποστράτηγος Μπακιρτζής σε ΑΓΕΣ Χουδελούδη: ”Όλα έτοιμα για να παραθερίσουν 60 οικογένειες ΕΠΟΠ στον Έβρο”

Του Ηλία Προύφα

60 οικογένειες ΕΠΟΠ έτοιμες για διακοπές στον Έβρο, όπου σε λίγες ημέρες και για πρώτη φορά, τα χαμηλόβαθμα στελέχη, θα αποκτήσουν εκτός από τα δικά τους οικήματα και δικός τους επιπλέον χώρο παραθερισμού.

Στην περιοχή της Αγίας Παρασκευής, Μάκρης Αλεξανδρούπολης, δίπλα από τα ήδη υπάρχοντα ΚΑΑΥ, συνεργεία ολοκληρώνουν το χώρο, όπου θα φιλοξενήσουν για την τρέχουσα καλοκαιρινή περίοδο, συνολικά για όλες τις παραθεριστικές σειρές, 60 οικογένειες ΕΠΟΠ παραθεριστών.

Ο αριθμός των οικογενειών, για την τρέχουσα περίοδο, είναι επιπλέον των όσων Επαγγελματιών Οπλιτών, έχουν επιλεγεί για τα ΚΑΑΥ Μάκρης κάτι που πρακτικά σημαίνει ότι πολύ περισσότερες οικογένειες χαμηλόβαθμων στελεχών θα παραθερίσουν, αρχικά σε υπερσύγχρονα κοντέινερ και κατόπιν σε παραθεριστικές κατοικίες, που θα κατασκευαστούν.

Tο μέτρο το οποίο ξεκίνησε με πρωτοβουλία του Αρχηγού ΓΕΣ, Αντιστράτηγου Άγγελου Χουδελούδη, δεν έχει σκοπό να διαχωρίσει τους Επαγγελματίες Οπλίτες από τους υπόλοιπους υπαξιωματικούς, οι οποίοι θα μπορούν να απολαμβάνουν όλες τις υπηρεσίες σε όλα τα ΚΑΑΥ στη χώρα, όπως και οι υπόλοιποι συνάδελφοί τους όλων των βαθμών και προελεύσεων, όπως και να συμμετέχουν στην ετήσια διαδικασία παραθερισμού των ΚΑΑΥ.

Στόχος του Αρχηγού ΓΕΣ, Αντιστράτηγου Άγγελου Χουδελούδη, είναι να δοθεί η δυνατότητα παραθερισμού, όπου αυτό είναι εφικτό, σε περισσότερους Επαγγελματίες Οπλίτες.

Όσον αφορά τη 12η Μεραρχία, αξίζουν συγχαρητήρια στη διμοιρία κατασκευών, τα στελέχη της οποίας έκαναν εξαιρετική δουλειά. Το ίδιο ισχύει και για το Μέραρχο, Υποστράτηγο Χρήστο Μπακιρτζή, ο οποίος κινούμενος στο πνεύμα του Αρχηγού ΓΕΣ, Αντιστράτηγου Χουδελούδη, για επίσπευση των εργασιών σε στρατιωτικές εκμεταλλεύσεις και άμεση παραχώρηση σε στελέχη και οικογένειες, παρακολουθούσε προσωπικά το θέμα.

Όπως μαθαίνουμε στο kranosgr.com, προς το τέλος Ιουνίου, θα γίνει Αγιασμός από το Στρατιωτικό Ιερέα, ενδεχομένως και το Μητροπολίτη Άνθιμο και ο χώρος θα δοθεί προς χρήση.

Ο Υποστράτηγος Μπακιρτζής έσωσε την…παρτίδα.