13.3 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣΥποστράτηγος Κωστάκογλου: Ευχαριστώ για την αγάπη που εισέπραξα και εισπράττω

Υποστράτηγος Κωστάκογλου: Ευχαριστώ για την αγάπη που εισέπραξα και εισπράττω

Ένας στρατηγός που αγαπήθηκε όσοι λίγοι αποχαιρετά την Μεραρχία Εδεσσας. 

Ο στρατηγός της Μεραρχίας Έδεσσας, Υποστράτηγος Σωτήρης Κωστακογλου αναλαμβάνει νέα καθήκοντα ως διευθυντής Πεζικου, με συνέπεια να μεταβεί στην Χαλκίδα. 

Ο ίδιος ο Υποστράτηγος, αν και βρίσκεται μικρό χρονικό διάστημα στην Πέλλα κατόρθωσε να κάνει πολλούς φίλους σε κάθε άκρη του Νομού . Είναι χαρακτηριστικό άλλωστε πως ο Στρατηγός βρέθηκε σε κάθε πλευρά της Πέλλας από τους Προμαχους, όπου δώρισε μάσκες σε μαθητές και προσκήνησε στον Άγιο Ιλαρίων έως τον ακριτικό Αρχάγγελο Αλμωπίας, όπου τίμησε τον ταξίαρχο των ανω δυνάμεων Αρχάγγελο Μιχαήλ, στην Αρχιερατική Θεία Λειτουργία. Ενδεικτικό είναι πως όλοι οι κάτοικοι της Πέλλας θαύμαζαν τον Υποστράτηγο Σωτήρη Κώστακογκου για την αξιοζήλευτη δράση του και για τον αδαμαντινο χαρακτήρα του. 

Ο ίδιος ο Σωτήρης Κωστακογλου θέλησε να αποχαιρετήσει τους φίλους που έκανε στην Πέλλα με την ακόλουθη ανάρτηση στο Facebook

Μετά από ενα χρόνο στην πόλη των νερών (Έδεσσα) μετακινούμαι στην πόλη των τρελών νερών (Χαλκίδα). Παρά το τόσο σύντομο πέρασμα από την Πέλλα την πατρίδα του Μεγ. Αλεξάνδρου και πιο εύφορη περιοχή της Ελλάδας μας, έκανα νέους φίλους και ένιωσα σαν να βρίσκομαι σπίτι μου. Ευχαριστώ για τη φιλοξενία και την αγάπη που εισέπραξα και εισπράττω.

ΠΗΓΗ: https://www.pellanews.gr