13.3 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΔΙΕΘΝΗΥποπλοίαρχος γύριζε κρυφά ερωτικές ταινίες σε βάση πυρηνικών υποβρυχίων!

Υποπλοίαρχος γύριζε κρυφά ερωτικές ταινίες σε βάση πυρηνικών υποβρυχίων!

Το πρωί καθωσπρέπει υποπλοίαρχος του βρετανικού βασιλικού ναυτικού, το βράδυ άτακτη πορνοστάρfacebook sharing button

Σε πλατό για το γύρισμα βίντεο πορνό μετέτρεψε… top secret στρατιωτική βάση της Σκοτίας «καυτή» υποπλοίαρχος του βρετανικού βασιλικού ναυτικού!

Όταν οι ανώτεροί της την έπιασαν στα πράσα με υπαξιωματικό, ανακάλυψαν ότι η κατά τα άλλα τυπική στα στρατιωτικά καθήκοντά της νεαρή είχε διπλή ζωή, καθώς, όταν έβγαζε τη στολή, μεταμορφωνόταν σε πορνοστάρ του OnlyFans.

Η 29χρονη υποπλοίαρχος Κλερ Τζένκινς έχει υπό τις εντολές της μια ομάδα ναυτών στο βρετανικό πυρηνικό υποβρύχιο HMS Artful, στο οποίο, μεταξύ άλλων, είναι υπεύθυνη για τους πυραύλους Tomahawk, με τους οποίους είναι οπλισμένο. Το υποβρύχιο σταθμεύει στη βάση πυρηνικών υποβρυχίων Faslane, κοντά στη Γλασκόβη της Σκοτίας, όπου πρόσφατα η 29χρονη πιάστηκε να καταγράφει με κάμερα σεξ με τον κατώτερο υπαξιωματικό του πολεμικού ναυτικού, δίοπο Λίαμ Ντόντινγκτον. Εξαγριωμένοι οι ανώτεροί της, διέταξαν εσωτερική έρευνα, στην οποία η Τζένκινς παραδέχτηκε ότι εργάζεται και ως μοντέλο του OnlyFans.

Στο προφίλ της, όπου χρησιμοποιεί το «καλλιτεχνικό» όνομα Κάλι Τέιλορ, ζητάει από τους ακολούθους της να την πληρώσουν αδρά για να πραγματοποιήσει τις σεξουαλικές φαντασιώσεις τους στην άκρως απόρρητη στρατιωτική βάση και έχει γίνει περιζήτητη. «Είμαι 29 και δουλεύω από τις 09.00 έως τις 17.00, λατρεύω να είμαι άτακτη και πληθωρική», γράφει, περιγράφοντας τον εαυτό της.

ΠΗΓΗ: https://www.newsbreak.gr