13.3 C
Athens
Κυριακή, 17 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣΣΤΡΑΤΟΣ ΞΗΡΑΣΥποδοχή Διοικητή 1ης Στρατιάς στο Δήμο Σουφλίου

Υποδοχή Διοικητή 1ης Στρατιάς στο Δήμο Σουφλίου

Ο Δήμαρχος Σουφλίου Παναγιώτης Καλακίκος υποδέχθηκε στο Σουφλί τον Διοικητή της 1ης Στρατιάς/EU-OHQ «ΑΧΙΛΛΕΑΣ», Αντιστράτηγο Χουδελούδη Άγγελο, τον οποίο  συνόδευε ο Ταξίαρχος της 50ης Ταξιαρχίας Πεζικού Καραγκούνης Χρήστος.

Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε σε εγκάρδιο κλίμα, ο Δήμαρχος Παναγιώτης Καλακίκος, αναφέρθηκε στα χρόνια προβλήματα που απασχολούν τη περιοχή του Κεντρικού Έβρου, αλλά και στις προσπάθειες που γίνονται για την  αντιμετώπιση αυτών και την αναβάθμιση του Δήμου Σουφλίου.

Χαρακτήρισε άριστη την συνεργασία που υπάρχει με την 50η αλλά και την  7η Ταξιαρχία, που βρίσκονται στην περιοχή του Δήμου Σουφλίου,  για την αντιμετώπιση από κοινού προβλημάτων και περιστατικών που κατά καιρούς προκύπτουν. Ταυτόχρονα εξέφρασε ιδιαίτερες ευχαριστίες για το κοινωνικό έργο που προσφέρουν οι δύο αυτές Ταξιαρχίες στην περιοχή.

Ως ένδειξη τιμής αλλά και προσφοράς  ο Δήμαρχος παρέδωσε στον Διοικητή της 1ης Στρατιάς, τιμητική πλακέτα, καθώς την περίοδο των γεγονότων  που συνέβησαν στα σύνορα του Έβρου τον Μάρτιο του 2020, ο Χουδελούδης Άγγελος  ως  τότε Διοικητής της 12ης Μεραρχίας με έδρα την Αλεξανδρούπολη, συνέβαλε καθοριστικά  προς την διασφάλιση της σταθερότητας και της ασφάλειας στην περιοχή και τη χώρα.