13.3 C
Athens
Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΜΥΝΑΣΥΕΘΑ Ν. Παναγιωτόπουλος: Σε πλήρη επιχειρησιακή ετοιμότητα και από την καραντίνα

ΥΕΘΑ Ν. Παναγιωτόπουλος: Σε πλήρη επιχειρησιακή ετοιμότητα και από την καραντίνα

Του Ηλία Προύφα

Μπορεί να βρίσκεται σε προληπτική καραντίνα, λόγω κρούσματος κορονοϊού στο στενό του περιβάλλον, αυτό όμως δε σημαίνει κάτι ιδιαίτερο για τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας Νίκο Παναγιωτόπουλο, ο οποίος σύμφωνα και με το προβλεπόμενο τεστ, όχι μόνο χαίρει άκρας υγείας, άλλα βρίσκεται και σε πλήρη επιχειρησιακή ετοιμότητα.

Πρακτικά αυτό που σημαίνει όπως μαθαίνουμε στο kranosgr, είναι ότι λόγω του απαραίτητου προληπτικού ”εγκλεισμού” για λίγες ημέρες, έχει μετατρέψει το γραφείο στην οικία του σε…κέντρο επιχειρήσεων, με τα τηλέφωνα να έχουν πάρει ”φωτιά”.

Οι συνεχείς προκλήσεις της Τουρκίας, λίγες ημέρες μάλιστα πριν την άφιξη του Τούρκου Προέδρου Ταγίπ Ερντογάν, στα Βαρώσια, έχουν χτυπήσει κόκκινο.

Μάλιστα πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας, κάνουν λόγο πως το Oruc Reis, βρίσκεται μία ”ανάσα” από τη Ρόδο και συγκεκριμένα στα 12 ν.μ.

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος, αν και σε προληπτική καραντίνα, βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας με τον ΑΓΕΕΘΑ Στρατηγό Κ. Φλώρο και την υπόλοιπη πολιτική ηγεσία.

Το έχουμε ξαναγράψει ότι η Εθνική Άμυνα της χώρας βρίσκεται τόσο πολιτικά όσο και στρατιωτικά, σε πολύ καλά χέρια!