13.3 C
Athens
Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣΤΩΡΑ - Όλοι οι Στρατηγοί στον Έβρο!

ΤΩΡΑ – Όλοι οι Στρατηγοί στον Έβρο!

Του Ηλία Προύφα

Όλοι οι Στρατηγοί αυτή την ώρα στην Αλεξανδρούπολη, για την τελική φάση της διακλαδικής άσκησης του ΓΕΕΘΑ, ΠΑΡΜΕΝΙΩΝ 2021.

Με πρώτο τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ, Στρατηγό Κωνσταντίνο Φλώρο και τον Αρχηγό ΓΕΣ, Αντιστράτηγο Χαράλαμπο Λαλούση, τα περισσότερα μέλη του Ανώτατου Στρατιωτικού Συμβουλίου, έχουν μεταβεί στον ακριτικό Έβρο, όπου αύριο Τετάρτη, θα πραγματοποιηθούν δύο κορυφαίες ασκήσεις.

Πρόκειται για την ημερήσια τελική φάση του ΠΑΡΜΕΝΙΩΝΑ, η επίδειξη της οποίας θα γίνει στο πεδίο βολής ΨΗΛΟΣ ΣΤΑΛΟΣ, Λαβάρων Διδυμοτείχου και της Νυχτερινής ΑΣΤΡΑΠΗΣ, που θα διεξαχθεί στο πεδίο βολής ΑΕΤΟΣ, της Αλεξανδρούπολης.

Υπό τη συνεχή επιτήρηση του Διοικητή του Δ’ΣΣ, Αντιστράτηγου Άγγελου Χουδελούδη και την επιθεώρηση του ίδιου του Στρατηγού Φλώρου, ο οποίος μέχρι και πριν λίγη ώρα βρισκόταν σε φυλάκια της πρώτης γραμμής, μεταφέροντας το μήνυμα για ταχεία, αποφασιστική και νικηφόρα αντιμετώπιση των αντιπάλων δυνάμεων, όταν αυτό απαιτηθεί, σε ξηρά, θάλασσα και αέρα, τα πάντα είναι έτοιμα για την αυριανή τελική φάση, η οποία αναμένεται να είναι η εντυπωσιακότερη των τελευταίων ετών.